Drøm sødt på en klassisk boxmadras

Her på siden finder du vores store udvalg af boxmadrasser i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde den boxmadras, der passer til netop dit soveværelse. For at forbedre komforten og forlænge holdbarheden anbefales det at tilkøbe en topmadras.

Boxmadrasser i forskellige størrelser og prisklasser

En god madras er alfa og omega for, om du får en god nattesøvn eller ej. Her på siden finder du et bredt udvalg af billige boxmadrasser af høj kvalitet, som vi har gennemtestet og håndplukket specielt til dig.

Med en boxmadras får du seng og madras i ét. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af forskellige boxmadrasser i mange størrelser og prisklasser, og bliv klogere på valg af boxmadras i vores video længere oppe på siden. Vi har boxmadrasser til alle behov – sågar også boxmadrasser med ekstra længde til dig, der har lidt længere ben end gennemsnittet. En god og billig boxmadras er derfor alle forundt. Find din favorit i vores store udvalg, og glæd dig til at sove rigtig godt, når du får den hjem.

Find også alternativer til en boxmadras her

Er du ikke til boxmadrasser? Så kan du i stedet tage et kig på vores øvrige sortiment af senge og madrasser. Her finder du, udover boxmadrasser, også elevationssengekontinentalsenge og senge med opbevaring.

I udvalget af madrasser kan du blandt andet vælge imellem skummadrasser og springmadrasser foruden de boxmadrasser, du finder her på siden. Vi vil nemlig gerne sikre, at alle går tilfredse i seng og får en god nats søvn – uanset præferencer i forhold til seng og madras. Også familiens yngste er der tænkt på, vi her nemlig både børnesenge og børnemadrasser i vores sortiment.

Vil du forbedre komforten og passe bedst muligt på din nye madras, ligegyldigt om det er en boxmadras eller en anden type af madras, bør du altid tilkøbe en topmadras samt en rullemadras, der reducerer slidet på din nye madras og sikrer, at madrassen ikke får pletter af eksempelvis sved, imens du sover.

Køb din nye boxmadras online på føtex.dk

Tag et kig på vores store udvalg af boxmadrasser online her på føtex.dk, og bestil den boxmadras hjem, der passer bedst ind i dit soveværelse. Mulighederne er mange for at komme til at sove godt om natten, og du går aldrig galt i byen med en god boxmadras. Vi har forsøgt at gøre processen nem for dig ved at inddele vores boxmadrasser efter størrelse. Klik på den størrelse boxmadras, du ønsker og se det aktuelle udvalg af boxmadrasser i din ønskede størrelse. 

Du har ubegrænset returret på alle varer. Samtidig leverer vi inden for få dage, så du aldrig skal vente længe på at få din nye boxmadras hjem. Vi lover, at du godt kan glæde dig. Bestil din boxmadras i dag – vi ser frem til at modtage din bestilling, og vi glæder os til at se, hvilken af vores mange boxmadrasser, der falder i din smag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til boxmadrasser