Rullemadrasser

En rullemadras er en tynd madras, som ikke mærkes, når du ligger på den, men som sørger for, at din madras er godt beskyttet, så du kan sove trygt og godt hele natten.

Rullemadrasser - Optimér din seng med en rullemadras

Med en rullemadras af høj kvalitet er det nemt at holde din seng ren og hygiejnisk. Den virker beskyttende mod snavs, sved og andre kropsvæsker, og du forlænger dermed levetiden på både din topmadras og faste madras.
 

Tre gode grunde til at vælge en rullemadras

  • Beskytter mod kropsvæsker, bakterier og husstøvmider
  • Forlænger levetiden på din topmadras og madras
  • Fås i flere størrelser og materialer

Vi forhandler et stort udvalg af rullemadrasser i størrelser, der passer til langt de fleste senge. Kvaliteten er i top, priserne er fornuftige, og du kan derfor sikre dig og din familie en sund og behagelig søvn. Når du handler på føtex.dk, er der fri fragt på ordre over 1.000 kr.

Det er vigtigt at sove godt. Voksne tilbringer ca. 1/3 af livet med at sove. Børn endnu mere. Det skyldes ikke kun, at det er dejligt behageligt og afslappende. Det er ganske enkelt nødvendigt for både den fysiske og psykiske sundhed.

Det handler derfor om at have et sovemiljø, som er optimalt. Her er en rullemadras et vigtigt element.
 

Hvilken rullemadras skal jeg vælge?

En rullemadras er en tynd madras, som ikke skal forveksles med en topmadras. Ofte vil du slet ikke kunne mærke, at du ligger på en, og det er heller ikke dens primære funktion. Det er beskytte og skåne den faste madras.

For at få den bedste løsning er det en god idé at have fokus på:

  • Størrelse: En rullemadras skal dække den faste madras helt ud til hjørner og kanter for optimal beskyttelse.
  • Fyld og betræk: Bomuld, polyester, et blandingsmateriale eller vandafvisende PU-belægning på undersiden? Under specifikationer finder du informationer om materialer.
  • Pleje og vedligeholdelse: Vores rullemadrasser i bomuld er kogeægte, mens temperaturen for vores rullemadrasser i polyester skal reduceres til 60 grader. Der er vaskeanledninger ved alle produkter.
     

Bredt udvalg af rullemadrasser

Vi bestræber os på hele tiden at opdatere vores sortiment med lækre rullemadrasser af høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med.

Det betyder, at vi har en rullemadras til alle i familien. Baby, barn og voksen – babyseng, juniorseng, enkeltseng, trekvartseng eller dobbeltseng - vi har noget til alle.

Se dig om, og vælg den, som matcher dit behov bedst. Uanset, hvad du bestemmer dig for, får du høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris. Husk, at du som altid har 30 dages returret på varer, du har købt på føtex.dk.