Rullemadrasser

En rullemadras er en tynd madras, som ikke mærkes, når du ligger på den. Denne madras holder din seng ren og sørger for, at din madras er godt beskyttet, så du kan sove trygt og godt hele natten. Find din favorit blandt vores udvalg her på siden.

Optimér din seng med en rullemadras

Det er vigtigt at sove godt. Voksne tilbringer ca. 1/3 af livet med at sove. Børn endnu mere. Det skyldes ikke kun, at det er dejligt behageligt og afslappende. Det er ganske enkelt nødvendigt for både den fysiske og psykiske velvære. Det handler derfor om at have et sovemiljø, som er optimalt. Her er en rullemadras et vigtigt element.

Med en rullemadras af høj kvalitet er det nemt at holde din seng ren og hygiejnisk. Den virker beskyttende mod snavs, sved og andre kropsvæsker, og du forlænger dermed levetiden på både din topmadras og faste madras - faktisk hele din seng.

Tre gode grunde til at vælge en rullemadras

  • Beskytter mod kropsvæsker, bakterier og husstøvmider

  • Forlænger levetiden på din topmadras og madras

  • Fås i flere størrelser og materialer

Hvilken rullemadras skal jeg vælge?

En rullemadras er en tynd madras, som ikke skal forveksles med en topmadras. Ofte vil du slet ikke kunne mærke, at du ligger på en, og det er heller ikke dens primære funktion. Det er beskytte og skåne den faste madras. For at få den bedste løsning er det en god idé at have fokus på:

  • Størrelse: En rullemadras skal dække den faste madras helt ud til hjørner og kanter for optimal beskyttelse.

  • Fyld og betræk: Bomuld, polyester, et blandingsmateriale eller vandafvisende PU-belægning på undersiden? Under specifikationer finder du informationer om materialer.

  • Pleje og vedligeholdelse: Vores rullemadrasser i bomuld er kogeægte, mens temperaturen for vores rullemadrasser i polyester skal reduceres til 60 grader. Der er vaskeanledninger ved alle produkter.

Find et bredt udvalg af rullemadrasser i flere størrelser her

Vi bestræber os på hele tiden at opdatere vores sortiment med lækre rullemadrasser af høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Vi forhandler et stort udvalg af rullemadrasser i forskellige størrelser, så vi har en rullemadras til alle i familien - baby, barn eller voksen, vi har noget til alle.

Se dig om, og vælg den madras, som bedst matcher dine behov. Husk, at du som altid har ubegrænset returret hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til rullemadrasser