Senge med opbevaring

Mangler du en smart seng med opbevaringsplads, der gør det nemt at gemme sengetøjet væk, når det ikke er i brug? Så tag et kig på vores udvalg af senge med opbevaring til børn og voksne i forskellige størrelser herunder.

Få en flot og praktisk løsning med en seng med opbevaring

Når du vælger af vores senge med opbevaring, får du meget mere end en konventionel seng. Du får en løsning, som er både superfunktionel og pladsbesparende, samtidig med at den giver dig mulighed for at bruge din nye seng som en sofa på for eksempel børne-, teenage- eller kollegieværelset eller i den lille lejlighed med begrænsede kvadratmeter.

Tre gode grunde til at vælge en seng med opbevaring fra føtex.dk

  • Det er en multifunktionel og praktisk løsning

  • Sengene er i høj kvalitet og findes i lækre designs

  • Sengene giver en fantastisk komfort

Denne type seng er oplagt til børne- eller ungdomsværelset, eller hvis der ikke er ubegrænset plads i det rum, hvor sengen skal fungere. Glem alt om at skulle finde plads i skabet til dyner og puder i dagtimerne. Dem er der rigeligt med plads til i opbevaringsdelen.

Overvejelser inden du investerer i en seng med opbevaring

Når du ønsker at investere i en seng med opbevaringsplads, er det vigtigt, at du ser dig godt om, inden du beslutter dig for en model. For at få den senge- og opbevaringsplads, som du har brug for, bør du afdække dit behov i forhold til:

  • Sengestørrelse: På føtex.dk fører vi senge med opbevaring i størrelserne: 90x200 cm (enkeltseng), 100x200 (bred enkeltseng), 120x200 cm (lille trekvartseng), 140x200 cm (trekvartseng) og 180x200 cm (stor dobbeltseng).

  • Opbevaringsdel: Den består typisk af en bund og et vippebeslag, som gør det muligt nemt og hurtigt at få adgang til opbevaringsrummet. Her gælder, at jo større seng, jo mere plads til sengetøj etc.

Køb senge med opbevaring på føtex.dk

Bemærk, at senge i voksenstørrelse typisk leveres med en boxmadras, mens der skal tilkøbes madras til vores juniorsenge. Vi fører et alsidigt sortiment af senge med opbevaringsplads, så mon ikke, at vi ikke også har en smart løsning til dig? Det er vi overbevist om.

Uanset hvilken af vores senge med opbevaringsplads du bestemmer dig for, får du en rigtig god kvalitet, vel og mærke til priser, der ligger markant under dem, du skal betale i specialforretninger. Derfor kan du nemt finde en seng på føtex.dk, der passer til både dig, din bolig og din pengepung. Kig dig om, og vælg din favorit på føtex.dk. Her får du altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til senge med opbevaring