Senge med opbevaring

Mangler du en smart seng med opbevaringsplads, der gør det nemt at gemme sengetøjet væk, når det ikke er i brug? Så tag et kig på vores udvalg af senge med opbevaring til børn og voksne i forskellige størrelser herunder. 

Senge med opbevaring - En flot og praktisk løsning

Når du vælger af vores senge med opbevaring, får du meget mere end en konventionel seng. Du får en løsning, som er både superfunktionel og pladsbesparende, samtidig med at den giver dig mulighed for at bruge din nye seng som en sofa på for eksempel børne-, teenage- eller kollegieværelset eller i den lille lejlighed med begrænsede kvadratmeter.
 

Tre gode grunde til at vælge en seng med opbevaringsplads

  • Multifunktionel og praktisk
  • Høj kvalitet og lækkert design
  • Fantastisk komfort

Når du ønsker at investere i en seng med opbevaringsplads, er det vigtigt, at du ser dig godt om, inden du beslutter dig for en model. Vi fører et alsidigt sortiment, så mon ikke, at vi ikke også har en smart løsning til dig? Det er vi overbevist om.

Denne type seng er oplagt til børne- eller ungdomsværelset, eller hvis der ikke er ubegrænset plads i det rum, hvor sengen skal fungere. Glem alt om at skulle finde plads i skabet til dyner og puder i dagtimerne. Dem er der rigeligt med plads til i opbevaringsdelen.
 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

For at få den senge- og opbevaringsplads, som du har brug for, bør du afdække dit behov i forhold til:

Sengestørrelse: På føtex.dk fører vi følgende størrelser: 70x160 cm (junior), 90x200 cm (enkeltseng), 120x200 cm (lille trekvartseng), 140x200 cm (trekvartseng), 160x200 cm (dobbeltseng), 180x200 cm (stor dobbeltseng).

Opbevaringsdel: Den består typisk af en bund og et vippebeslag, som gør det muligt nemt og hurtigt at få adgang til opbevaringsrummet. Her gælder, at jo større seng, jo mere plads til sengetøj etc.

Bemærk, at senge i voksenstørrelse typisk leveres med en boxmadras, mens der skal tilkøbes madras til vores juniorsenge.
 

Vælg mellem høj og højeste kvalitet

Uanset hvilken af vores senge med opbevaringsplads du bestemmer dig for, får du en rigtig god kvalitet. Skulle du ønske en seng i absolut topkvalitet, har vi den også, men vel og mærke til priser, der ligger markant under dem, du skal betale i specialforretninger.

For at gøre det nemt for dig at få den kvalitet, som du ønsker, har vi inddelt vore senge med opbevaringsplads i kategorierne ”Bedre” og ”Bedst”. På den måde kan du hurtigt finde frem til en seng, der passer til både dig, din bolig – og ikke mindst din pengepung. Kig dig om, og vælg din favorit på føtex.dk. Der er altid 30 dages returret.