Teenageværelse

Med en teenager i huset, skal der selvfølgelig være et passende teenage-værelse. Se det store udvalg af teenagesenge, sovesofaer, kasser og kurve, sækkestole og andet inspiration til en opgradering af værelset herunder.

Sådan kan du indrette et teenage-værelse

Der er mange ting, du skal tænke over, når du skal indrette det nye teenage-værelse. Først og fremmest kan det som forælder være svært at indse, at dit barn nu er ældre og har brug for noget helt andet. Derfor er det altid en god idé at inkludere teenageren meget i processen om at indrette teenage-værelset.
 

Tre grunde til at købe nye ting til teenage-værelsets indretning

  • Din teenager vil føle sig mere hjemme og have lyst til at have venner på besøg
  • Du kan skabe et miljø, hvor din teenager kan arbejde på sine skoleopgaver i fred
  • Du kan hjælpe din teenager med at blive klar til at tage mere ansvar med et projekt
     

Det er et sjovt projekt at have sammen med sin teenager at indrette teenage-værelset. Husk at lytte til din teenagers behov, men hjælp også med at guide dem i en fornuftig retning, så der er plads til både det sociale og til at lave lektier. 
 

Teenage-værelset – idéer til indretning

Noget af det vigtigste for din teenager er at have et værelse, hvor han/hun kan være alene med gode venner. Derfor er en god idé til teenage-værelset at have nogle møbler, hvor din teenager kan være social med sine venner. En sækkestol eller flere er en god idé, og dem har vi et stort udvalg af. 

Det er altid en god idé at huske din teenager på, at han/hun skal være fornuftig med indkøbet af møbler til teenage-værelset. Hvis han/hun køber tidløse møbler, kan disse også tages med videre, når teenageren en dag flytter hjemmefra. Vi har blandt andet et stort udvalg af tidløse reoler og rumdelere

Indret din bolig efter dine ønsker

Har du brug for at give hjemmet en update i større eller mindre grad? Find kreative bud på forskellige indretningsløsninger i vores bolig guides, som vi har samlet lige her.