Sovesofaer

En sovesofa er en genial løsning til dig, der har brug for både en seng og en sofa. Om dagen kan den bruges som sofa og om natten som seng. Dette gør en sovesofa helt ideel til teenagerens værelse, gæsteværelset eller et-værelses lejligheder.

En sovesofa er oplagt til dig med begrænset plads

En god sovesofa er et godt valg til dig, der bor på begrænsede kvadratmeter og derfor skal have mest muligt ud af den gulvplads, du har. På den måde har du både en flot sofa med siddepladser i dagtimerne og en komfortabel seng til at sove i om natten. Vælger du en af vores modeller med chaiselong, får du herudover et fantastisk sted at slappe af og et magasin til opbevaring.
 

Tre grunde til at vælge en sovesofa

  • Den fås i flere varianter, design, materialer, farver og størrelser
  • Du får et æstetisk flot og praktisk-funktionelt møbel
  • Det er et superanvendeligt møbel – overalt i boligen

Det er et virkeligt multifunktionelt møbel, som du kan anvende rigtigt mange steder. I stuen, på børne- og teenageværelset, i gæsteværelset, på kollegieværelset, i udestuen eller i sommerhuset. Kombinér din nye sovesofa med et flot sofabord eller sidebord, et lækkert tæppe, smarte pyntepuder eller en dejlig blød plaid, og skab et personligt og unikt udtryk.
 

Hvad for en sovesofa skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste sovesofa for dig? Under ”beskrivelse” og ”specifikationer” kan du finde mange nyttige informationer om de enkelte modeller. Herudover bør du have i hvert fald følgende to punkter med i dine overvejelser:

  • Model: Udvalget af modeller er stort, og det er variationsbredden også. De findes i så mange udgaver, at du simpelthen ikke kan undgå at finde frem til en, der passer perfekt ind i din bolig. Både med hensyn til størrelse, funktioner og stil. Vi har sofaer med chaiselong og med opbevaringsrum, futon-sovesofaer, store flydere og helt enkle sofaer.
  • Størrelse: Det er naturligvis vigtigt, at du får en seng med de mål, som du har brug for. Det gælder i forhold til antal siddepladser og liggemål, men også i forhold til placering i boligen. Gør dig derfor selv den tjeneste at tage målebåndet frem og mål dine kvadratmeter op.
     

Køb din nye sovesofa på føtex.dk

Når du har fundet frem til den sovesofa, som du bare må eje, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.

Husk, at du har mulighed for at prøve din nye sovesofa derhjemme i op til 30 dage, når du handler på føtex.dk. Det kalder vi Køb & Prøv.