Sovesofaer med chaiselong

Med en sovesofa med chaiselong får du både sidde- og sovepladser uden at skulle vælge mellem komfort eller funktionalitet. Chaiselongen fungerer nemlig som hhv. afslapningsdel og opbevaringsdel.

Sovesofa med chaiselong – komfort og masser af plads

Den åbenlyse fordel ved en sovesofa med chaiselong er naturligvis, at du få en seng og en sofa i ét enkelt møbel. Chaiselongen opgraderer den i forhold til komfort og opbevaring og gør den til et ideelt sted at slappe af og hygge sig.

Tre grunde til at vælge en sovesofa med chaiselong

  • Sofa og seng i ét
  • Afslapnings- og opbevaringsdel
  • Flot, moderne og komfortabel

Uanset, hvorfor du vælger en chaiselong sovesofa, er du garanteret en løsning, hvor du ikke er nødt til at gå på kompromis med hverken æstetik, funktionalitet eller komfort, hvis du bestemmer dig for en af vores mange sofaer på føtex.dk. Smag og behag er som bekendt forskellig. For at der skal være noget for alle, sørger vi for at holde os ajour med trends og tendenser og have et stort og alsidigt udvalg af kvalitetsmøbler fra førende producenter. Du får derfor ikke kun en fantastisk sofa, du får også en, der matcher dine ønsker i forhold til design, materialer og farver. Alt sammen naturligvis til en rigtig god pris.
 

En superfunktionel sofa

Der kan være flere grunde til, at du har besluttet dig for at købe en chaiselong sovesofa. Måske bor du i en bolig med begrænsede kvadratmeter, hvor en kombination af sofa og seng giver dig en enestående løsning i forhold til indretning og gulvplads. Eller måske synes du, at det kunne være fedt at have ekstra sengeplads, når du får besøg af familie eller venner? En chaiselong sovesofa er ideel, fordi den giver dig plads til hele to overnattende gæster. Samtidig skal du ikke spekulere over, hvor du skal gøre af hovedpuder, dynerlagner eller tæpper. Dem lægger du ganske enkelt i den smarte boks under chaiselongen. Kan det blive meget nemmere eller bekvemmere?
 

Køb din nye sofa på føtex.dk

Når du køber en chaiselong sovesofa online hos føtex, får du meget mere end høj kvalitet. Du får den herudover til en rigtig god pris, leveret direkte hjem på din adresse og ubegrænset returret oveni. Ved hver enkelt sofa har vi udarbejdet specifikationer, så du nøjagtigt ved, hvad du får. Skulle du have spørgsmål til et specifikt produkt eller mere generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice for professionel rådgivning. De står som altid meget gerne til rådighed med svar og vejledning.