Find din ideelle dyne

Forkæl dig selv med en dejlig dyne i god kvalitet, så du kan sove godt om natten. Uanset om du søger en almindelig naturfyldsdyne, silkedyne, juniordyne eller sommerdyne, så finder du et stort udvalg af kvalitetsdyner herunder. Gå på opdagelse og find din favorit i dag.

Vælg dyne efter isoleringsevne

Alle vores dyner er angivet med en isoleringsevne (jf. Alle filtre). Dette gør det nemmere for dig at vælge en passende dyne der opfylder dine behov. Sådan vælger du dyne efter isoleringsevne:

  • En kølig dyne er en sommerdyne til de varme nætter
  • En sval dyne er til dig som har det meget varmt om natten
  • En lun dyne er til dig som har det køligt om natten
  • En varm dyne er til dig som fryser om natten

Et stort udvalg af dyner i forskellige størrelser

Vi bruger gennemsnitligt 7-9 timer i døgnet på søvn, og en god nattesøvn er vigtig for at du kan vågne frisk og veludhvilet. For at sikre den mest optimale søvn er sengen selvfølgelig essentiel, men din dyne og pude er mindst lige så vigtig.

Der er mange faktorer der spiller ind, når du skal vælge den rigtige dyne; en af faktorerne er dynens størrelse. På føtex.dk har vi nøje udvalgt sortimentet – her finder du alle de gængse størrelser, så du kan finde lige den størrelse dyne, du har brug for.

Til de yngste i familien har vi både lækre babydyner og juniordyner i størrelserne 70x100 cm og 100x140 cm. Vi har også et stort udvalg af almindelige voksendyner på 135x200 cm eller dejlige dobbeltdyner på 200x200 cm. Til folk med lidt ekstra centimeter har vi også dyner med ekstra længde - både almindelige dyner på 135x220 cm og dobbeltdyner på 200x220 cm.

Brug dyneekspertens guide til vedligeholdelse af din dyne

For at få din dyne til at holde så lang tid som muligt er det vigtigt at du vedligeholder den korrekt. Du kan selvfølgelig sende din dyne til rens, men du kan også sagtens vaske den selv. I vores guide til hvordan du vasker din dyne har vores dyneekspert samlet 5 brugervenlige trin til vask af din dyne og små tips til den daglige vedligeholdelse af den.
 

Vælg dyne efter type fyld eller sæson

Èn af de ting, der afgør en dynes kvalitet er dens fyld. Hvis du ikke allerede ved, hvilken type fyld du foretrækker, så kan du bruge vores guide til valg af dyne. I guiden fortæller vores dyneekspert Kristian om de forskellige typer fyld: naturfyld (dvs. dun, som gåsedun, andedun eller moskusdun), fiberfyld og silkefyld.

For at opnå den optimale søvn er det vigtigt med en dyne der giver dig den rette kropstemperatur. Dynen kan ses som nattens overtøj, og derfor kan det være rigtig fornuftigt at investere i en separat sommerdyne og vinterdyne, men vi har også helårsdyner så du kan sove komfortabelt hele året rundt.

Bæreevne - hvad er det?

Når man taler om dyner med dun bruges begrebet bæreevne til at forklare dynens evne til at isolere. Bæreevne angiver den mængde fjer eller dun der er i dynen og er derved et udtryk for, hvor varm, let og komfortabel dynen er. En tommelfingerregel er, at jo højere tal for bæreevne, desto bedre er dynen til at isolere. Lær mere i vores guide om bæreevne.
 

Find den helt rette dyne for dig her på føtex.dk

Her på føtex.dk finder du et stort udvalg af dyner i høj kvalitet fra anerkendte mærker, som bl.a. DANICA, Sirius og Nordisk fjer. De fleste af vores dyner her er danskproducerede og allergivenlige, men alle dynerne i vores sortiment er Oeko-Tex certificerede, hvilket betyder at de er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer.

Gå på jagt i vores sortiment og find den helt rigtige dyne og hovedpude til dig selv og familien, så I alle kan opnå den mest optimale nattesøvn. Med vores store udvalg kan I med garanti finde noget interessant. Med en ny dyne kan du med fordel også tage et kig på vores fine udvalg af sengetøj og lagner. Bestil nemt på føtex.dk i dag og få levering direkte hjem til dig på din adresse. Husk at du altid har ubegrænset returret hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til dyner