Lig godt på et faconsyet kuvertlagen

Med et kuvertlagen foldes kanterne ind under topmadrassen, hvilket gør det let at lægge på sengen. Her på siden finder du vores udvalg af kuvertlagner i høj kvalitet, så du hurtigt kan lægge dig til rette på dit nye bløde lagen.

Et kuvertlagen er det perfekte lagen til topmadrassen

Med en topmadras kan du forlænge din sengs levetid betydeligt, samtidig med at du højner komforten for dig selv. Men er du en af de mange, som bruger topmadras øverst på sengen, kender du sikkert til, at det kan være svært både at lægge lagnet på og at holde det på plads på madrassen. Med et kuvertlagen løser du nemt dette problem.

Tre grunde til at købe et kuvertlagen

  • Kuvertlagnet er nemt at lægge på 

  • Passer perfekt på topmadrassen

  • Lagnet flytter sig ikke om natten

Prøv med et smart faconsyet lagen på topmadrassen

I en travl hverdag hvor gøremål, som vasketøj og skiftning af sengetøj, også kræver sin tid, har dét at lægge et lagen på topmadrassen ikke nødvendigvis førsteprioritet. Derfor vælger mange at lægge et lagen ud over hele kontinentalsengen, hvilket ofte giver en dårlig komfort.

Med et kuvertlagen - også kendt som et faconsyet lagen - kan du nemt lægge et separat lagen på topmadrassen og sørge for, at det bliver liggende og ikke folder under dig om natten. Med elastik og tilpassede indhak ved hjørnerne er lagnet faconsyet til topmadrassen og passer derfor helt perfekt.

Det giver et mere elegant og roligt udtryk i soveværelset, og vælger du et kuvertlagen i god kvalitet, holder både form og elastik til rigtig mange vaske – også ved de 60 C, som sengelinned kræver.

Find kuvertlagner i mange størrelser på føtex.dk

I udvalget her finder du kuvertlagner i mange størrelser. Tykkelsen på en standardtopmadras er 8 cm, hvorfor langt de fleste lagner også har denne højde. Derudover kan lagnerne fås til både enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige farver – fra klassisk hvid til bl.a. sort eller grå.

Køb dit nye kuvertlagen i dag, og kom hurtigt i gang med en nemmere hverdag og bedre nattesøvn.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til kuvertlagner