Lækre og bløde lagner

Optimer din søvn med et lagen i høj kvalitet. Her på siden finder du et stort udvalg af boxmadraslagner, kuvertlagner, stræklagner og flade lagner i forskellige farver og størrelser, så der er lagen til ethvert behov. 

Sov godt med et lagen i god kvalitet

Du kan sagtens sove direkte på madrassen, men vi anbefaler det ikke i længden. Når du sover, sveder du nemlig typisk meget, hvilket kan give lugtgener og pletter på madrassen, hvis ikke du passer ordentligt på den og holder den godt beskyttet med et lagen. Samtidig gør lagnet, at du ligger bedre, og den lille udgift til et par lagner, som du kan skifte imellem, er derfor godt givet ud.
 

Find forskellige størrelser og typer af lagner her

Uanset hvilken størrelse seng og madras du har, kan du finde et eller flere lagner her på siden, der passer perfekt dertil. Vi har nemlig både lagner til enkeltsenge og dobbeltsenge her på siden - ja vi har faktisk til senge i alle størrelser, hvor der er alt fra bomuldslagner til jersey- eller frottélagner. I vores store udvalg finder du blandt andet:

Du kan også få forskellige typer af lagner, som passer perfekt til den type seng du har derhjemme. Her på siden tilbyder vi alt fra boxmadraslagner og kuvertlagner til flade lagner og stræklagner. Du kan også få lagner i forskellige farver - så kan du vælge præcis den farve lagen, som du bedst kan lide.
 

Se vores store udvalg af lagner på føtex.dk

Med vores mange forskellige størrelser og typer af lagner, kan du aldrig gå helt galt i byen, når du leder efter lagner online på føtex.dk. Køb ét lagen eller flere lagner afhængigt af dit behov, og få dem leveret hurtigt direkte hjemme hos dig.

Mangler du andet til soveværelset? Udover lagner har vi nemlig også både sengetøj samt dyner og hovedpuder til hjemmets vigtigste rum. I soveværelset lader du om natten op efter en lang dag, og derfor er det vigtigt, at dit sovemiljø er helt i top.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til lagner