Lagner

Optimer din søvn med et lagen i høj kvalitet. Her på siden finder du et stort udvalg af boxmadraslagner, kuvertlagner, stræklagner og flade lagner i forskellige farver og størrelser, så der er lagen til ethvert behov. 

Lagner i forskellige størrelser

Du kan sagtens sove direkte på madrassen, men vi anbefaler det ikke i længden. Når du sover, sveder du nemlig typisk meget, hvilket kan give lugtgener og pletter på madrassen, hvis ikke du passer ordentligt på den og holder den godt beskyttet med et lagen. Samtidig gør lagnet, at du ligger bedre, og den lille udgift til et par lagner, som du kan skifte imellem, er derfor godt givet ud. Tag et kig på vores lagner her på siden, og bestil dine nye lagner hjem med blot få klik. 

Uanset hvilken størrelse din seng og madras har, kan du finde et eller flere lagner her på siden, der passer perfekt dertil. Vi har nemlig både lagner til enkeltsenge og lagner til dobbeltsenge i alle størrelser her på siden, hvor der er alt fra bomuldslagner til jersey- eller frottélagner. Tilmed kan du vælge imellem lagner i forskellige farver, så du kan vælge den farve lagen, som du bedst kan lide. Vi har flere forskellige typer af lagner, og du finder blandt andet følgende lagner i vores store udvalg:  

Mangler du andet til soveværelset? Udover lagner har vi også både sengetøj samt dyner og puder til hjemmets vigtigste rum. Det er her, du lader op om natten efter en lang dag, og derfor er det vigtigt, at dit sovemiljø er helt i top.
 

Køb dine nye lagner online hos føtex.dk

Med vores mange forskellige typer af lagner, kan du aldrig gå helt galt i byen, når du leder efter lagner online på føtex.dk. Køb ét lagen eller flere lagner afhængigt af dit behov, og få dem leveret hjemme hos dig eller i et føtex-varehus i dit nabolag. Det er fleksibelt at handle hos føtex.dk, og udover hurtig levering og mulighed for fri fragt, kan vi også tilbyde dig 30 dages fuld returret på alle køb. Du skal derfor ikke være bange for at fortryde dit køb af lagner. Du kan altid bytte dine købte lagner igen, hvis de alligevel ikke skulle passe til dit behov.