Lagner på 160x200 cm

En dejlig bred seng på 160x200 cm fortjener et lækkert lagen som passer perfekt dertil. Her på siden finder du vores udvalg af lagner på 160x200 cm i bløde og holdbare materialer. Gå på opdagelse og find det perfekte lagen til dig og din seng.

Find et nyt lagen på 160x200 cm på føtex.dk 

Har du netop opgraderet til en dobbeltseng på 160x200 cm? Eller vil du have flere lagner at kunne skifte imellem, for f.eks. at kunne vælge blandt forskellige farver eller have muligheden for at skifte til et nyt lagen, når det andet skal vaskes? Der kan være flere gode årsager til at købe nye lagner, men den mest oplagte er for at optimere komforten i sengen samt holde skidt, sved, snavs og lignende fra at trænge ind i madrassen.

Her på siden kan du gå på opdagelse i et lækkert udvalg af lagner på 160x200 cm - det perfekte lagen til en lidt bredere seng som en lille dobbeltseng. Vi fører et bredt sortiment af lagner i denne størrelse, så du har muligheden for at vælge et lagen på 160x200 cm i det helt rette materiale og pasform til dig og din seng

Sådan vælger du det helt rette 160x200 lagen for dig

Netop materiale og pasform er det, som adskiller vores forskellige lagner fra hinanden. Vil du derfor være sikker på at vælge et lagen på 160x200 cm, som du kan få mest mulig glæde af, bør du tage højde for disse forskelle.

Valg af materiale 

Størstedelen af vores lagner på 160x200 cm kommer i 100% bomuld, hvilket generelt er det mest populære valg til tekstiler. Et lagen i 100% bomuld føles dejligt blødt at ligge på, det er godt til at absorbere sved og lignende, så madrassen er godt beskyttet, og så er det slidstærkt. Vi også jerseylagner i bomuld, som har et særligt strækbart materiale, der oftest benyttes til stræklagner.

Valg af pasform 

Vores udvalg her på siden består hovedsageligt af stræklagner og kuvertlagner. Stræklagner har en elastik rundt i kanten, hvilket sikrer at lagnet sidder godt og stramt omkring madrassen. Kuvertlagner er skabt med øje for topmadrassen og har ligeledes en elastik rundt i kanten.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til lagner