Sengetøj og lagner

Trænger familien til nyt sengetøj? Her på siden har vi samlet et stort udvalg af babysengetøj, juniorsengetøj, sengetøj til voksne og lagner i god kvalitet, så hele familien sikres en blød og god nattesøvn.

Se også vores relaterede produkter

Find sengetøj og lagner til hele familien på føtex.dk

På føtex.dk finder du et stort udvalg af dekorativt sengetøj og lagner i alle størrelser og materialer til hele familien. Her finder du også et sødt udvalg af babysengetøj, der vil glæde et hold nybagte forældre. Du kan også bestille moderne sengesæt med motiver af kendte til børne- eller teenageværelset eller dekorere soveværelset med sengetøj i et minimalistisk eller mønstret design – alt sammen i en god kvalitet til skarpe priser!

Få en god nattesøvn med vores kvalitetsprodukter

En god nattesøvn er essentielt for alle mennesker uanset køn og alder. Kvaliteten af søvnen har betydning for vores udvikling og energi, der påvirkes negativt, hvis vi ikke kan finde ro om natten. Derfor er det af stor betydning, hvilket sengetøj, du falder i søvn i. Dette skyldes, at sengetøjet er med til at give dig en komfortabel nat. Vælger du sengetøj af materiale, der generer din hud, vil det påvirke søvnen og du vil ikke sove ligeså dybt. På føtex.dk har vi derfor samlet et udvalg af sengetøj til store og små, hvor du finder:

Vores sortiment er produceret i gode materialer såsom Oeko-Tex certificeret bomuld, i kvaliteter som Bæk og Bølge, reinforce, Percale, satinvævet og flonel, så børn og voksne opnår en god søvn. Til trods for de lækre materialer, finder du et udvalg til priser, hvor alle kan være med. Så sørg for en god nattesøvn med vores store kvalitetsudvalg her på føtex.dk.

Når gaven gerne må være blød og lækker

Vil du glæde et nybagt forældrepar? Så er babysengetøj altid en god gaveidé, da sengetøj altid er et stort behov til familiens nye medlem. Her er det vigtigt at have for øje, at sengetøjet er af god kvalitet. Mangler du sødt sengetøj til de mindste, kan du blandt andet bestille babysengesæt i 100 % satinbomuld, der gør det blødt for den lille at sove med dynen.

Skal du derimod overraske en teenager, er det smartest at have for øje, hvilke figurer og fodboldklubber, der hitter blandt de unge. På føtex.dk følger vi trenden, så du kan bestille smarte sengesæt med print af kendte motiver eller fodboldklubber.

Vores sengesæt fås i str. 140x200 cm140x220 cm eller 200x220 cm til voksne. Til børn har vi juniorsengesæt i str. 100x140 cm eller 140x200 cm, imens vores babysengetøj fås i str. 70x100 cm og 100x140 cm. Vi har også dyner og hovedpuder samt skønne sengetæpper og pyntepuder, der fuldender udtrykket i dit soveværelse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sengetøj og lagner