Sengetøj og lagner

Trænger familien til nyt sengetøj? Her på siden har vi samlet et stort udvalg af babysengetøj, juniorsengetøj, sengetøj til voksne og lagner i god kvalitet, så hele familien sikres en blød og god nattesøvn.

Oeko-Tex

Alle vores sengesæt og lagner på føtex.dk lever op til de strengeste krav indenfor sundhed og er derfor Oeko-Tex godkendte.

Oeko-Tex certificererede produkter er det perfekte valg til dig, der gerne vil passe godt på dig selv og dine nærmeste. Oeko-Tex er nemlig din garanti for, at produkterne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Sengetøj og lagner - Find blødt og dekorativt sengetøj til hele familien i vores store og stilfulde sortiment

På føtex.dk finder du et stort udvalg af dekorativt sengetøj og lagner i alle størrelser og materialer til hele familien. Her finder du også et sødt udvalg af babysengetøj, der vil glæde et hold nybagte forældre. Du kan også bestille moderne sengesæt med motiver af kendte til teenage-værelset eller dekorere soveværelset med sengetøj i et minimalistisk eller mønstret design – alt sammen i en god kvalitet til skarpe priser!
 

Kvaliteten af sengetøjet påvirker nattesøvnen 

En god nattesøvn er essentielt for alle mennesker uanset køn og alder. Kvaliteten af søvnen har betydning for vores udvikling og energi, der påvirkes negativt, hvis vi ikke kan finde ro om natten. Derfor er det af stor betydning, hvilket sengetøj, du falder i søvn i. Dette skyldes, at sengetøjet er med til at give dig en komfortabel nat. Vælger du sengetøj af materiale, der generer din hud, vil det påvirke søvnen, der bliver mindre dyb. På føtex.dk har vi derfor samlet et udvalg af sengetøj til store og små, hvor du finder:

Vores sortiment er produceret i gode materialer som Oeko-Tex certificeret bomuld, flonel og satin, så børn og voksne opnår en god søvn. Til trods for de luksuriøse materialer, finder du et udvalg til priser, hvor alle kan være med. Hos føtex går vi nemlig op i, at alle får en god nattesøvn uden at det skal koste en formue!
 

Sengetøj der forener gode materialer med et stilfuldt design

Sengetøj skal ikke blot være praktisk – det må også gerne være dekorativt. Derfor finder du et stort udvalg af dekorative sengesæt til de voksnes soveværelse. Er du til det minimalistiske design, finder du blandt andet sorte og hvide sengesæt, der passer perfekt ind i et minimalistisk indrettet hjem. Må der gerne være farve på hjemmet, finder du også sengesæt, der tilføjer farver til soveværelset på en stilren facon. Du kan derfor altid finde et flot sengesæt, der matcher dit hjem. 
 

Når gaven gerne må være blød og lækker

Vil du glæde et nybagt forældrepar? Så er babysengetøj altid en god gaveidé, da sengetøj altid er et stort behov til familiens nye medlem. Her er det vigtigt at have for øje, at sengetøjet er af god kvalitet. Mangler du sødt sengetøj til de mindste, kan du blandt andet bestille babysengesæt i 100 % satinbomuld, der gør det blødt for den lille at sove med dynen. 

Skal du derimod overraske en teenager, er det smartest at have for øje, hvilke bands og fodboldklubber, der hitter blandt de unge. På føtex.dk følger vi trenden, så du kan bestille smarte sengesæt med print af kendte sangere eller fodboldklubber.

Vores sengesæt fås i str. 140 x 200 cm, 140 x 220 cm eller 200 x 220 cm til voksne. Til børn har vi juniorsengesæt i str. 100 x 140 cm eller 140x200 cm, imens vores babysengetøj fås i str. 70x100 cm og 100x140 cm. Vi har også dyner og puder samt skønne sengetæpper og pyntepuder, der fuldender udtrykket i dit soveværelse.