Kropspuder & ergonomiske puder

På føtex.dk finder du kropspuder i mange forskellige former og størrelser, så du kan købe en til både de små og store i familien. Vi forhandler både de populære kropsformede puder, men vi har også de smarte u-puder og ikke mindst ergonomiske puder til at sidde på.

Hvad er en kropspude?

En kropspude bliver også kaldt for en graviditetspude, da den ofte bliver brugt af gravide og ammende kvinder. Puderne kan nemlig aflaste kroppen og i særdeleshed bækkenet, og efter fødslen kan kropspuden hjælpe ammende kvinder med at slappe af i musklerne under amning.

Det betyder dog ikke, at du kun kan bruge en kropspude, hvis du er gravid eller ammende. Faktisk kan en kropspude være behagelig at ligge med for både børn og voksne. Kropspuder kan nemlig hjælpe dig med at finde dig ordentligt til rette i sengen eller i sofaen, så du kan falde helt til ro, før du lægger dig til at sove.

Hvilke kropspuder og ergonomiske puder kan jeg vælge mellem?

Alle kan have gavn af en kropspude, men du kan finde kropspuder i mange forskellige former og størrelser. Det kan være svært at vælge den helt rigtige til netop dine behov, da alle er forskellige, men på føtex.dk har vi blandt andet kropspuder og ergonomiske puder såsom:

  • U-puder

  • Lige puder

  • Kropsformede puder

  • Knæ- og armpuder

Den U-formede kropspude

Hvis du vælger en U-pude, vil du opleve en meget fleksibel pude, som du kan bevæge rundt - mere eller mindre - som det lyster dig. På den måde kan du ligge med puden, så den aflaster dine muskler og led bedst muligt. 

Den kropsformede pude

Vælger du en kropsformet, aflang pude, vil den typisk være mere fast i det, hvilket imiterer en rigtig person. Denne type pude er specielt populær til børn, da de kan føle en ekstra tryghed ved at ligge med den.

Knæpuder og armpuder

Knæ- og armpuder er lavet til at have mellem benene eller armene for at aflaste kroppens led, sener og muskler. Derudover gør de, at der kommer mere luft mellem eksempelvis benene, så det ikke bliver så varmt under dynen og der ikke vrides i hoften, når du ligger på siden. 

Find den helt rigtige kropspude, der passer bedst til dine behov, eller en almindelig hovedpude på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til kropspuder