Red sengen med en dejlig dobbeltdyne

Nyder du at dele dyne med din kæreste? Så tag et kig på vores udvalg af bløde og komfortable dobbeltdyner fra mærker som Danica, Diamant og Nordisk Fjer, der gør det nemt for dig og din partner at få en komfortabel nat under samme dyne.

Vælg dyne efter isoleringsevne

Alle vores dyner er angivet med en isoleringsevne (jf. Alle filtre). Dette gør det nemmere for dig at vælge en passende dyne der opfylder dine behov. Sådan vælger du dyne efter isoleringsevne:

  • En kølig dyne er en sommerdyne til de varme nætter
  • En sval dyne er til dig som har det meget varmt om natten
  • En lun dyne er til dig som har det køligt om natten
  • En varm dyne er til dig som fryser om natten

Sov godt og dejligt tæt med vores dobbeltdyner

Søvn er vigtigt for helbredet og derfor er dit valg af dyne også ekstremt vigtigt for din søvn og dit helbred. Her på siden finder du vores dobbeltdyner i forskellige størrelser - fra 200x200 cm til 200x220 cm. Sidstnævnte er særlig praktisk, hvis du har behov for ekstra længde til de lange ben. Med vores udvalg kan du blandt andet få:

  • Bløde moskusdun og 100% vårbomuld

  • Komfort og nærhed hver eneste nat

  • God kvalitet uden skadelige kemikalier

  • Forskellige længder og bæreevne til dit behov

Vælg for eksempel en naturfyldsdyne med moskusdun og en bæreevne på 11. Moskusdun minder om edderdun, som er de fineste og letteste dun med ekstra høj isoleringsevne. Praktiske kanalvægge fordeler fjer og dun mere jævnt, så du ikke ender med små “klumper” inde i dobbeltdynen.

Hvilken dobbeltdyne skal jeg købe?

Når du er på udkig efter en dobbeltdyne, skal du primært kigge på materialet, bæreevne og størrelsen. En dobbeltdyne skal være lige så bred som den madras, du og din partner ligger på. Husk at overveje, om I har de samme sovevaner - ellers bliver der måske kæmpet om dynen om natten.

Skal du bruge din dobbeltdyne om sommeren, vinteren eller hele året? Det kan være afgørende, at du vælger den rette dyne til dit behov. Ellers risikerer du, at du får det for varmt, eller at du fryser om natten. Det gider ingen af os.

Er du i tvivl om, hvilken bæreevne der passer bedst til din og partnerens behov, så kan du med fordel læse mere i vores guide om bæreevne til dyner.

Køb dobbeltdyne af høj kvalitet på føtex.dk

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af dobbeltdyner. Vores dyner kommer i mange forskellige materialer, som f.eks. moskusdun der er meget isolerende og fugtabsorberende. Skal det være billigere, så kig efter vores fiberdyner. De holder bedre til at blive vasket og tørretumblet flere gange end dobbeltdyner med moskusdun. Læs vores guide om at vaske dyner her, hvis du er i tvivl.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til dobbeltdyner