Sengetøj på 140x220 cm

Har du en dyne med ekstra længde? Så skal du gå på opdagelse i vores udvalg af sengetøj her på siden. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af lækkert, blødt sengetøj i målene 140x220 cm svarende til sengetøj med ekstra længde til ekstra lange dyner. Udforsk sortimentet og find din favorit.

Et stort udvalg af sengetøj på 140x220 cm i bomuld

Sengetøj kommer i mange forskellige varianter, og det kan være svært at finde hoved og hale i. Så hvordan finder du det rigtige sengetøj til netop dit behov? Først skal du finde ud af, hvilken størrelse din dyne er. Hvis din dyne er 140x220 centimeter, så er du på den helt rigtige side. Det meste af sengetøjet er fremstillet i 100 procent bomuld, som er et godt valg til voksensengetøj.

Er 140x220 ikke den rigtige? Så kan du også finde sengetøj i 140x200 og sengetøj i 200x220 på føtex.dk.

Hvad betyder trådtallet?

Meget af vores sengetøj i 140x220 centimeter på føtex.dk har et højt trådtal. Netop trådtallet angiver, hvor mange vertikale og horisontale tråde der er pr kvadratmeter stof. Derfor betyder et højt trådtal, at sengetøjet er tætvævet. En tættere vævning er med til at gøre sengetøjet mere slidstærk og glat i overfladen. 

Skal jeg vælge percale- eller satinvævet 140x220 sengetøj?

Et andet vigtigt element at overveje, når du skal investere i nyt sengetøj, er vævningen. Der er primært to forskellige vævninger på sengetøj: Percale og satin. Percalevævningen har en mat finish, og så er den let og åndbar, hvilket betyder, den er et godt valg om sommeren, eller hvis du generelt har det varmt om natten. 

Satinvævningen har typisk en lysende glans og silkeblød følelse, men den er tættere vævet og tungere end percale. Det betyder, at den er en smule varmere og kan være et godt valg i de kolde vintermåneder.

Har du styr på dynen, sengebetrækket og lagnet? Så mangler du bare et elegant sengetæppe til at redde sengen med. På føtex.dk finder du et stort udvalg af sengetæpper i forskellige mål og designs, så du kan komme ind til en indbydende seng hver aften.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sengetøj