Sengetøj på 200x220 cm

På føtex.dk har vi et stort udvalg af sengetøj i 200x220 centimeter, som kan være med til at give dig en god nattesøvn. Vores sengetøj er nemlig blødt og behageligt at ligge i, og de mange designs gør, at du formentlig kan finde noget, der passer til dine præferencer.

Stort 200x220 sengetøj med to gange pudebetræk

Uanset om du deler dyne med din partner, eller du bare elsker at ligge selv under en stor dyne, som kan omfavne dig og give dig varmen, så er du landet det rigtige sted. På føtex.dk finder du nemlig et stort udvalg af dynebetræk til store dyner på 200x220 centimeter med tilhørende pudebetræk. Faktisk får du to pudebetræk med til alle dynebetræk i denne størrelse, så begge puder i sengen matcher. 

Du kan få meget af sengetøjet i flere varianter, så du også kan bestille dem i andre størrelser, såsom 140x200 og 140x220.

Køb lækkert sengetøj på 200x220 cm på føtex.dk

Er dit sengetøj ved at være slidt, eller er det ikke så blødt, som det engang har været? Så er det måske på tide med noget nyt. På føtex.dk har vi sengetøj i blød og slidstærk bomuld. Vores mange designs gør, at vi helt sikkert har noget, som passer ind i dit soveværelse. 

Meget af sengetøjet har et højt trådtal, hvilket angiver, hvor mange vertikale og horisontale tråde der er pr kvadratmeter stof. Et højt trådtal betyder derfor, at stoffet er tætvævet og slidstærkt. 

Derudover er meget af sengetøjet percalevævet, hvilket gør, at sengetøjet er med til at transportere varme væk fra kroppen. Så kan du have en behagelig kropstemperatur, når du sover om natten - både om sommeren og vinteren.

Et stort udvalg af 200x220 sengetøj og meget andet

På føtex.dk har vi både sengetøj til voksne, sengetøj til børn og sengetøj til babyer, så du kan få noget nyt og behageligt sengetøj til hele familien. Husk også at se vores udvalg af bløde lagner og stilfulde sengetæpper til det komplette senge-set-up.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sengetøj