Pep værelset op med sjovt junior sengetøj

Bliv inspireret af vores udvalg af juniorsengetøj her på siden, hvor du finder et stort udvalg af fine mønstre og velkendte motiver til drenge og piger. Her finder du blandt andet sengetøj fra Disney og Paw Patrol.

Et stort udvalg af junior sengetøj med skønne mønstre

Junior-sengetøj passer til juniordyner, der har størrelsen 140x100 cm. De fleste forældre vælger at skifte babydynen ud med en juniordyne, når barnet når en alder omkring de 8-12 måneder, men hvornår du vil skifte fra den ene til den anden børnedyne er op til dig og dit barns behov.

Tre grunde til at købe juniorsengetøj

  • Kan bruges af barnet i mange år
  • Fås med motiver, der tiltaler barnet
  • Passer til barnets størrelse dyne

Meget af junior sengetøjet er designet med motiver, som tiltaler barnet. Det kan være med til at give en større tryghed, hvilket især er vigtigt, når barnet skal sove i sin egen seng.

I udvalget her på siden er der både motiver med velkendte figurer, som tiltaler barnet med det samme, og mere minimalistiske designs, som passer godt ind i en nordisk indretningsstil.

Find sengetøj til junior i lækre materialer

Der er forskel på de materialer, som junior sengetøj fås i. Skal det være ren luksus, er bomuldssatin værd at gå efter, da det er ekstra blødt og behageligt at sove med. Vores sengetøj er Oeko-tex-certificeret, hvilket betyder, at det er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer.

Det er vigtigt, at junior-sengetøjet kan tåle at blive vasket ved en temperatur på 60C, da sengetøj kræver denne vasketemperatur for at slippe helt af med bakterier og støvmider. 

Køb sjovt juniorsengetøj på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af sengetøj. herunder bl.a. sengetøj til junior. Har du nogle bestemte præferencer til sengetøjet, f.eks. en specifik lukning af sengetøjet (lynlås eller knapper?), kan du se lukningstype og andre specifikationer for hvert produkt, når du klikker på det. Det gør det nemmere for dig at tage det rigtige valg, inden du bestiller sengetøjet hjem.

Bestil nyt junior-sengetøj i dag, og køb evt. også et nyt junior lagen med for at optimere komforten i juniorsengen mest muligt. Vi sørger altid for hurtig levering til din privatadresse eller en selvvalgt pakkeshop inden for få dage – så kan du snart glæde et barn med nyt sengetøj.