Blødt baby og junior lagen i god kvalitet

Lagner kan man ikke få nok af, når man har et lille barn. Her på siden finder du et udvalg af billige lagner til baby- og juniorsenge i neutrale farver, der fås i en blød kvalitet, der gør det behageligt for dit barn at sove på. 

Baby og junior lagen til en god nattesøvn

Foruden en komfortabel madras og en lige så behagelig dyne og pude er et blødt lagen i god kvalitet alfa omega for dit barn. Og lagner kan du altså ikke få nok af, når du har et lille barn i hjemmet. Der kan nemlig ofte ske små uheld, så det er altid godt at have et ekstra lagen på lager. Og handler du på føtex.dk, finder du også bløde baby og juniorlagner i rigtig god kvalitet og til en god pris.
 

Vores udvalg af baby og junior lagner består blandt andet af:
 

  • Vælg størrelser som 40x95 cm, 65x130 cm og 70x140 cm
  • Vælg bløde stræklagner jerseystof
  • Find lagner til babyseng og barnevogn
  • Vælg mellem flotte, neutrale farver
     

Fælles for dem alle er den gode kvalitet, der gør det behageligt for dit barn at sove på. Find den størrelse, der passer til din babyseng og barnevogn. Lagnerne fås i det bløde jerseystof, som er strækbart. Sidst kan du vælge mellem flere flotte, neutrale farver, hvor prisen gælder for køb af minimum to stk. Vores lagner til baby og junior er produceret i 100% bomuld, som er dejligt at ligge på.
 

Bestil baby og junior lagner på føtex.dk

Det går nemt og hurtigt at bestille dine baby- og juniorlagner på føtex.dk. Så har du altid et lagen ved hånden i tilfælde af små eller store uheld. For at matche de nye bløde lagner kan du med fordel også finde baby sengetøj og sengetøj med kendte motiver. Her finder du et stort udvalg af blødt og behageligt sengetøj i finurlige farver og fine mønstre. Udvælg din favoritter på føtex.dk og få afgivet din bestilling allerede i dag.