Blødt baby og junior lagen i god kvalitet

Lagner kan man ikke få nok af, når man har et lille barn. Her på siden finder du et udvalg af billige lagner til baby- og juniorsenge i neutrale farver, der fås i en blød kvalitet, der gør det behageligt for dit barn at sove på.

Sikr den gode nattesøvn med et godt baby- eller juniorlagen

Foruden en børnemadras og en lige så behagelig dyne og pude er et blødt lagen i god kvalitet alfa omega for dit barn. Og lagner kan du altså ikke få nok af, når du har et lille barn i hjemmet. Der kan nemlig ofte ske små uheld, så det er altid godt at have et ekstra lagen på lager. Og handler du på føtex.dk, finder du også bløde baby og juniorlagner i rigtig god kvalitet og til en god pris.

Find et stort udvalg af junior- og babylagner her

  • Vælg størrelser som 70x160 cm og 100x160 cm

  • Bløde stræklagner i jerseystof

  • Find lagner til babyseng

  • Vælg mellem flotte og neutrale farver

Fælles for dem alle er den gode kvalitet, der gør det behageligt for dit barn at sove på. Find den størrelse, der passer til din babyseng. Lagnerne fås i det bløde jerseystof, som er strækbart. Vores lagner til baby og junior er produceret i 100% bomuld, som er dejligt at ligge på.

Bestil et nyt baby eller junior lagen på føtex.dk

Det går nemt og hurtigt at bestille dine baby- og juniorlagner på føtex.dk. Så har du altid et lagen ved hånden i tilfælde af små eller store uheld. For at matche de nye bløde lagner kan du med fordel også finde baby sengetøj og sengetøj med kendte motiver. Her finder du et stort udvalg af blødt og behageligt sengetøj i finurlige farver og fine mønstre. Gå på opdagelse og bestil din favoritter på føtex.dk allerede i dag.