Få en god babyseng til den lille

Giv dit barn de bedste forudsætninger for at sove trygt og godt om natten med en babyseng. Søvn er utroligt vigtigt, og især for et lille barn, hvor verden skal udforskes med helt nye øjne. Se vores udvalg af senge til de mindste på føtex.dk.

Vælg den rette babyseng til dit barn

Leder du efter en komfortabel seng til din baby, så han eller hun kan sove trygt og godt om natten? På føtex.dk finder du babysenge til de mindste, så de kan ligge behageligt hele natten. Søvn er utroligt vigtigt, især for de små, da de ofte får utroligt mange indtryk på en dag. 

Vi har et godt udvalg af senge til babyer i flotte designs og i forskellige prisklasser. Uanset hvilken du vælger, så er dit barn sikret en fantastisk komfort og en god sikkerhed. Du finder blandt andet tremmesenge, som typisk bruges til mindre børn i 0-3-årsalderen. I en seng som denne kan dit barn ikke falde ud af sengen i løbet af natten. De små kan nemlig sove uroligt, men i denne type seng ligger dit barn sikkert og godt på grund af tremmerne. 

Byt babysengen ud med en juniorseng

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte babysengen ud med en juniorseng, men når det er tid, så kan vi også hjælpe dig med det. Hvis dit barn er vokset ud af sin babyseng, så har føtex.dk nemlig også et godt udvalg af senge til større børn.

Vores juniorsenge hjælper med at gøre dit barns overgang fra babyseng så tryg som muligt. I vores juniorsenge kan dit barn føle sig tilpas og tryg, så skiftet fra babyseng til en større seng ikke forekommer så overvældende.

Vi har juniorsenge i flere designs og farver, så dit barn kan vælge sin foretrukne. Sengene har blandt andet seje og flotte figurer, som barnet kan genkende fra sine yndlingsfilm. Du kan gøre overgangen nemmere for dit barn med en sej ny seng.