Opgradér til en smart juniorseng

Med en af vores juniorsenge er du med til at gøre overgangen fra tremmeseng til stor seng nem og bekvem. Dit barn skal føle sig godt tilpas og tryg i sit sovemiljø, og det bidrager vores juniorsenge netop til. Find din favorit blandt vores spændende udvalg her på siden.

Juniorsenge af høj kvalitet og til fornuftige priser

Smag og behag er naturligvis forskellig. Det tager vi hensyn til, når vi løbende opdaterer vores sortiment med de nyeste juniorsenge på markedet. Du finder derfor juniorsenge i et væld af udgaver her på føtex.dk. Uanset, hvilken model du bestemmer dig for, er du altid garanteret høj kvalitet til en rigtig god pris.

Tre gode grunde til at vælge en juniorseng på føtex.dk

  • Høj kvalitet til en fornuftig pris

  • Vælg mellem flere varianter og mange cool designs

  • Du kan personliggøre den med masser af lækkert ekstraudstyr

Hvornår skifter man til en juniorseng?

Det er faktisk slet ikke så svært at afgøre, hvornår det er blevet tid for dit barn at rykke over i en større seng. Det sker som oftest i forbindelse med, at barnet bliver for stort til sin tremmeseng. Børns udvikling foregår i vidt forskellige tempi. De fleste børn er dog klar til en juniorseng, når de er mellem 2-3 år.

Sådan vælger du den rette juniorseng

Er du på udkig efter en smart og behagelig juniorseng, er der et par punkter, som du bør have i tankerne, inden du bestemmer dig for en model.

  • Størrelse: Har sengen de rette mål i forhold til plads og indretning?

  • Design: Skal sengen være enkel eller med masser af ekstraudstyr?

  • Funktionalitet: Skal der være opbevaringsplads?

Selv om du naturligvis kender dit barns værelse ud og ind, er det en god idé at tage målebåndet frem og foretage en opmåling af den plads, hvor den nye seng skal placeres. På den måde sikrer du dig, at den passer 100% ind i forhold til kvadratmeter og det øvrige interiør på børneværelset.

Find et stort udvalg af juniorsenge på føtex.dk

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af juniorsenge i dag. Bemærk dog, at de fleste senge leveres uden madras, så det skal I huske at tilkøbe. Skulle du gå helt galt i byen, har du som altid ubegrænset returret på varer købt på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til juniorsenge