Juniorsenge

Med en af vores juniorsenge er du med til at gøre overgangen fra tremmeseng til stor seng nem og bekvem. Dit barn skal føle sig godt tilpas og tryg i sit sovemiljø, og det bidrager en juniorseng netop til. 

Juniorsenge af høj kvalitet og til fornuftige priser

Smag og behag er naturligvis forskellig. Det tager vi hensyn til, når vi løbende opdaterer vores sortiment med det nyeste juniorsenge på markedet. Du finder derfor juniorsenge i et væld af udgaver her på føtex.dk. Uanset, hvilken model du bestemmer dig for, er du altid garanteret høj kvalitet til en rigtig god pris.

Tre gode grunde til at vælge en juniorseng på føtex.dk

  • Høj kvalitet til en fornuftig pris
  • Vælg mellem flere varianter og mange cool design
  • Du kan personliggøre den med masser af lækkert ekstraudstyr

Er dit barn begyndt at protestere over at skulle sove i sin tremmeseng? Oplever du, at det forsøger at kravle over kanten på sin seng, eller at det føler sig indespærret bag tremmerne? Så bør du overveje at skifte den ud med en juniorseng.

Det er faktisk slet ikke så svært at afgøre, hvornår det er blevet tid for dit barn at rykke over i en større seng. Det sker som oftest i forbindelse med, at barnet bliver for stort til sin tremmeseng. Børns udvikling foregår i vidt forskellige tempi. De fleste børn er dog klar til en juniorseng, når de er mellem 2-3 år.
 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Er du på udkig efter en smart og behagelig juniorseng, er der et par punkter, som du bør have i tankerne, inden du bestemmer dig for en model.

  • Størrelse: Har sengen de rette mål i forhold til plads og indretning?
  • Design: Skal sengen være enkel eller med masser af ekstraudstyr?
  • Funktionalitet: Skal der være opbevaringsplads?

Bemærk, at de fleste senge leveres uden madras.
 

Vælg den rette juniorseng

Selv om du naturligvis kender dit barns værelse ud og ind, er det en god idé at tage målebåndet frem og foretage en opmåling af den plads, hvor den nye seng skal placeres. På den måde sikrer du dig, at den passer 100 % ind i forhold til kvadratmeter og det øvrige interiør.

Børn er forskellige. Når de er omkring 2-3-års alderen er de allerede meget bevidste i forhold til, hvad de synes om. Hvis du har tænkt dig at investere i en seng i et design med et specifikt tema, bør du derfor nøje overveje, om dit barn synes, det er cool.

Skulle du gå helt galt i byen, har du som altid 30 dages returret på varer købt på føtex.dk.