Sengetøj på 140x200 cm

Her på siden har vi samlet vores udvalg af sengetøj i målene 140x200 cm, hvilket er målene på den helt klassiske dyne. Gå på opdagelse og find din favorit blandt vores udvalg af klassiske dyne- og pudebetræk i målene 140x200 cm.

Se vores store udvalg af sengetøj på 140x200 cm

På føtex.dk finder du alverdens sengetøj i 140x200, som er behageligt at trække op over sig, når natten banker på døren. Størstedelen af vores sengetøj er produceret i 100 procent bomuld, men du kan også finde sengetøj i andre materialer såsom mikrofiber.

Dynebetræk i dimensionen 140x200 er den mest almindelige, men har du en større dyne, kan du også tage et kig på vores udvalg af sengetøj i 140x220 og sengetøj i 200x220. Trænger det hele til at blive udskiftet finder du også et stort udvalg af forskellige typer lagner.

Find dekorativt 140x200 sengetøj på føtex.dk

Når du vælger sengetøj, er det ikke kun vigtigt, at det har den rette størrelse og er lavet i blød bomuld. Det må også hjertens gerne være dekorativt og flot at se på, så sengen bliver så indbydende som muligt. Derfor kan du finde et væld af sengetøj i mange flotte designs. Du har blandt andet mulighed for at købe nyt sengetøj på føtex.dk med:

  • Striber

  • Blomster

  • Tern

Når du har bestilt nyt sengetøj og fået det leveret, anbefaler vi, at du første gang vasker det separat på højst 60 grader. På føtex.dk har vi naturligvis også noget til de små børn i familien. Du kan derfor også tage et kig på vores udvalg af juniorsengetøj og babysengetøj.

Prøv vores lækre 140x200 sengetøj i mikrofiber

Dit sengetøj behøver ikke udelukkende at være i bomuld længere. På føtex.dk har vi også sengetøj i størrelsen 140x200 cm i blød og slidstærk mikrofiber. Udover at være blødt og slidstærkt er mikrofiber også et utroligt åndbart og hurtigtørrende tekstil, hvilket gør det ideelt at bruge, hvis du typisk har det varmt, når du sover. 

Find det sengetøj, der passer til dit behov, på føtex.dk, og bestil med hurtig levering her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sengetøj