Find den rigtige dynestørrelse

Når du skal have en ny dyne, kræver det også den helt rigtige, så du kan få en god nats søvn. Det er vigtigt, at din dyne hverken er for lang eller for kort til dig, så du får en god oplevelse, når du skal sove. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af dyner i forskellige størrelser. Her i guiden har vi samlet et overblik, så du nemt kan finde den korrekte dyne til dig og din familie.
 

Sådan vælger du den korrekte dynestørrelse

Hvis du er på udkig efter en ny dyne, men er i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, har vi en god tommelfingerregel. Du skal vælge en dyne, der er cirka 20 cm længere end din højde.

Det betyder, at hvis du er over 180 cm, ville det ideelle være at vælge en dyne med ekstra længde. Er du derimod under 180 cm, anbefales en almindelig voksen dyne med en længde på 200 cm. Reglen gælder som udgangspunkt også for vores udvalg af baby- og juniordyner, så dit barn får den ideelle dyne.

Få et overblik over de forskellige dynestørrelser 

På føtex.dk finder du dyner i forskellige størrelser, så der er noget til hele familien. Du finder vores dyner i følgende størrelser:

  • Babydyne: 70x100 cm

  • Juniordyne: 100x140 cm

  • Almindelig dyne: 135x200 cm

  • Alm. dyne med ekstra længde: 135x220 cm

  • Dobbeltdyne med ekstra længde: 200x220 cm

Hvad er den mest almindelige dyne størrelse?

Den klassiske dyne, altså en helt almindelig voksen dyne, er 135x200 cm - og dermed altså 135 cm bred og 200 cm lang. Denne helt almindelige dyne passer altså til de fleste voksne og er derfor det sikre valg, hvis du er i tvivl om din dynestørrelse.
 

Her på føtex.dk kan du finde gode råd til at vælge den helt rigtige dyne samt lære mere om din nye dyne. Vi har også et stort udvalg af hovedpuder samt sengetøj og lagner, så du ikke skal mangle noget.