Enkeltsenge

En vigtig forudsætning for at du kan fungere optimalt om dagen, er, at du får en god nats søvn. Er du på udkig efter en flot og komfortabel enkeltseng, så er du kommet til det rette sted. 

Enkeltsenge - Stort udvalg af enkeltsenge til hele familien

Hvad enten det er dig selv eller en anden i familien, som skal have sit sovemiljø opdateret på sengefronten, så har vi senge til alle – både store og små. Standardmålene for en enkeltseng er 90x200. I vores online-sortiment finder du et stort og bredt udvalg af enkeltsenge til både børn og voksne fra førende brands. Du er derfor altid garanteret høj kvalitet og masser af stil og komfort i soveværelset, børne- eller teenageværelset eller gæsteværelset, når du vælger en seng på føtex.dk.
 

Tre grunde til at vælge en enkeltseng

  • Fås i et væld af udgaver, design, stilarter og materialer
  • De beskedne mål gør den nem at indrette med selv i mindre værelser
  • Er anvendelig i de fleste rum med brug for et møbel med sovefunktion

En enkeltseng passer ind over alt i boligen til både børn og voksne. Det skyldes først og fremmest dens størrelse, som gør den nem at få plads til selv på begrænsede kvadratmeter. Herudover findes den i så mange fantastiske sengetyper, at der er noget for de fleste.
 

Hvilken enkeltseng skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge den seng, som matcher dit aktuelle behov. Første skridt på vejen til en optimal løsning er derfor, at du afsætter tid til at afdække netop det, inden du begynder at søge efter din nye seng. Her kan det være en god idé at være opmærksom på specielt to punkter.

  • Størrelse: Standardmål eller en seng med ekstra længde? Vi har naturligvis masser af senge i 90x200 cm. I sortimentet har vi dog også enkelte modeller i 80x200 cm og modeller med en længde på 210 cm. Vælg den størrelse, som passer til personen og pladsen. 10 cm i bredden og/eller længden kan have en endog meget stor betydning. Så frem med målebåndet, inden du bestemmer dig.
  • SengetypeBoxmadrasserkontinentalsengeelevationssengesengerammersenge med opbevaring og børnesenge er blot nogle af de mange sengetyper, som vi har her i shoppen. Vi har udarbejdet beskrivelser og specifikationer med masser af praktiske og nyttige oplysninger, som forhåbentlig kan gøre beslutningsprocessen lidt nemmere.
     

Køb din nye enkeltseng på føtex.dk

Når du har fundet frem til din nye seng, bestiller du den online på føtex.dk. Vi sørger så for at levere den hjem til dig på din adresse. Handler du for over 1.000 kr., er fragten gratis.

Husk, at du har 30 dages returret.