HUMA senge & madrasser

Du kan komme til at sove behageligt om natten, når du køber en seng eller madras fra HUMA. På føtex.dk finder du et bredt sortiment af HUMAs behagelige boxmadrasser og lækre elevationssenge, så du kan få en lang og god nattesøvn hver nat.

Find din nye madras fra HUMA

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af senge og madrasser fra HUMA. Vi tilbyder dig kvalitetssenge i mange forskellige størrelser og i mange prisklasser, så du kan finde lige den HUMA-seng, som passer bedst til dig og dine behov. Du kan blandt andet få:

Det er vigtigt at finde en god og komfortabel seng, så du har de bedste betingelser for at få en lang og god nattesøvn. Du tilbringer nemlig mange timer i din seng, og din søvn har en stor indvirkning på din generelle sundhed og overskud i hverdagen.

Med en seng fra HUMA kan du komme til at sove godt hver nat. Du kan købe senge og madrasser i alt fra målene 90x200 til 180x210, så du kan finde den rette seng til ethvert værelse. Vi har senge til de små, til teenageren og til forældrene.

Se vores udvalg af tilbehør til din HUMA-seng

Når du har købt din nye madras fra HUMA, så mangler du måske en sengegavl eller -ben dertil. Du kan finde mange forskellige sengegavle på føtex.dk, og vi har også et godt udvalg af ben og sengemeder. Du kan få sengeben i natur, stål og hvid, alt efter hvad du foretrækker.

Derudover har vi både dyner og hovedpuder af høj kvalitet og i mange forskellige varianter. Din dyne og hovedpude spiller nemlig også en stor rolle, når det kommer til din komfort under søvnen. Derfor kan det være en god ide, at du undersøger de forskellige typer af fyld, så du kan få den dyne og pude, som matcher dit søvnmønster bedst.

Der er stor forskel på de forskellige typer fyld og dets fordele. En silkedyne eller ulddyne er for eksempel ideel for dig med allergi, og en gåsedunsdyne eller moskusdyne har en god isoleringsevne.

Se mere på føtex.dk og find den rette seng fra HUMA samt mange andre gode produkter, som kan gøre din søvn endnu bedre.