Find din perfekte hovedpude

Her på siden finder du vores bløde hovedpuder, som kommer i en super kvalitet. Hvad end du er til puder med naturfyld, fiberfyld, memoryskum eller ergonomiske puder, så finder du det her. Gå på opdagelse i vores store udvalg her og bestil dine favoritter i dag.

Sov godt med en dejlig pude fra føtex.dk

Her på siden finder du vores store udvalg af hovedpuder med forskellige typer af fyld, herunder bl.a. naturfyld, fiberfyld eller memoryskum, som alle selvfølgelig har hver deres fordele og egenskaber. Disse tre slags puder hører til de lidt mere gængse hovedpuder, men her på føtex.dk finder du også et spændende udvalg af skønne krops- og ergonomiske puder, som kan aflaste kroppen. Disse puder er oplagte, hvis du har brug for ekstra støtte på særlige områder af kroppen, som f.eks. i bækkenet efter en fødsel.
 

Hvilken hovedpude skal du vælge?

Herunder har vi samlet lidt information omkring vores forskellige varianter, så du kan blive lidt klogere på dem og dermed kan træffe en lidt mere kvalificeret beslutning ift. valg af ny hovedpude.

Hovedpuder med naturfyld

Puder med naturfyld består af de reneste og mest naturlige materialer på markedet, og du får tilmed en rigtig god, blød hovedpude, når du vælger en pude med naturfyld. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af puder med naturfyld fra anerkendte mærker som DANICA og Nordisk Fjer, så du altid har mulighed for at købe en virkelig god pude med naturfyld online på føtex.dk.

Hovedpuder med fiberfyld

Mangler du en god og allergivenlig pude med fiberfyld? Så er det heldigt, at vi har samlet et stort udvalg af puder med fiberfyld her på siden, så du kan få fingre i en komfortabel pude, der tilmed kan holde til rigtig meget. Fiberfyld kan nemlig tåle vask på høje temperaturer, uden at din pude mister sin form og sine gode egenskaber. En pude med fiberfyld er derfor et godt valg, hvis du ofte har behov for at vaske din pude, eller i det hele taget har brug for en pude, der kan holde til lige det ekstra i forhold til andre puder.

Hovedpuder med memoryskum

Med en pude med memoryskum får du en hovedpude som former sig efter dig og din krop, så du kan derfor ikke undgå, at dit hoved ligger behageligt med memoryskum som fyld. Her på siden har vi samlet alle vores puder med memoryskum, så du frit kan vælge mellem en række skønne modeller fra blandt andet Nordisk Fjer, der er kendt for at producere nogle af de bedste puder med memoryskum herhjemme.
 

Et stort udvalg af lækre puder og hovedpuder

Med vores store udvalg af hovedpuder kan du med garanti finde lige den pude, der passer perfekt til dig og din sovestilling. Her kan du med fordel også gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre dyner og sikre den mest optimale søvn for dig eller en du holder af.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af boligtekstil i dag og bestil dine favoritter lige her på føtex.dk. Hos os får du altid hurtig levering - enten til din hjemmeadresse eller til en butik nær dig - og ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til hovedpuder