Silkedyner

Lider du af allergi, eller vil du bare gerne have så ren en dyne som muligt? Så er en silkedyne et både helbredsmæssigt og økonomisk godt valg. En silkedyne er nemlig fremstillet, så husstøvmider ikke trives i materialet, samtidig med at dynen er temperaturregulerende.

Derfor bør du vælge en silkedyne

Der er mange fordele ved at købe en silkedyne, der vil gavne din søvn og søvnkvalitet heraf. Læs om dem her, samt hvilke overvejelser du skal have gjort dig før dit køb.

Silkedyner – et allergivenligt og komfortabelt dynevalg

Der er masser af fordele ved at vælge en silkedyne som din nye dyne. I stedet for dun eller fjer er silkedyner fyldt med naturlige silkefibre, som er både allergivenlige, yderst komfortable og temperaturregulerende. Vil du sikre dig et allergivenligt miljø at sove i, er en silkedyne derfor et perfekt sted at starte.

Derfor skal du købe en silkedyne

  • En silkedyne er temperaturregulerende 

  • Sikrer et allergivenligt og antibakterielt sovemiljø

  • Åndbar og i stand til at borttransportere fugt

Selvom silkedyner er tyndere end almindelige dyner, holder de på den samme varme. Det skyldes, at fibrene er meget fine og har en naturlig evne til at tilpasse sig temperaturen. Derfor kan silkedynen bruges året rundt, og fibrene sørger for at holde på varmen om vinteren og at udskille varmen om sommeren.

Silke er desuden åndbart, så du undgår at blive våd af sved om natten. Og da der hverken kan leve husstøvmider eller bakterier i materialet, er der ikke behov for at vaske dynen ved 60 C, som der ellers er med andre dyner. Silke binder desuden ikke kropssved og er derfor et selvrensende materiale.

Køb lækre silkedyner på føtex.dk

Alle silkedyner i vores udvalg er Oeko-tex-mærket, hvilket betyder at dynerne er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer. Dynerne bør luftes ca. to gange om året, og opstår der behov for en dybdegående rens, tåler silkedyner normal rensning – dog ikke vask. 

Silkedynen er især et godt valg, hvis du er allergiker eller særligt opmærksom på at skabe et allergivenligt sovemiljø. Materialets evne til at ånde gør nemlig, at hverken husstøvmider eller baktier og spolesvampe kan overleve i silken.  

Bestil din nye silkedyne i dag, og se frem til behagelige nætter året rundt, hvor den lette dyne smyger sig komfortabelt om din krop. Suppler evt. med en allergivenlig pude fra vores store udvalg af hovedpuder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til silkedyner