Nem opredning med et stræklagen

Stræklagner er praktiske, da de bliver, hvor de skal, hvilket er ideelt for dem der sover uroligt om natten. Her på siden finder du stræklagner til dobbelt- og enkeltmandssengen, så du kan finde et lagen, der passer i størrelsen til din seng.

Få en god nattesøvn med et smart stræklagen

Et stræklagen har både stræk i selve stoffet og elastik hele vejen rundt i kanten, hvilket sikrer, at lagnet ligger godt strakt ud over madrassen, og forbliver på sin plads hele natten igennem. Et stræklagen er det perfekte lagen for dig, som ikke kan lide at det folder under dig, og som måske har tendens til at rokere meget rundt om natten.

Tre grunde til at købe et stræklagen

  • Forbliver glat på madrassen og folder ikke

  • Har høj kant, så det kan nå ned om madrassen

  • Kan fås i slidstærke og naturlige materialer

Du kan bruge stræklagnerne til både springmadrasser, skummadrasser og boxmadrasser. Hvis du har en boxmadras med topmadras ovenpå, bør du være opmærksom på ikke at lægge stræklagenet ud over begge madrasser, men at du i stedet benytter et kuvertlagen til topmadrassen for at opnå fuld komfort.

Få stræklagner i flere størrelser og i frotté eller jersey

Du finder stræklagner i størrelser til både enkeltmands-, halvandenmands- og dobbeltsengen i udvalget her. Der er noget til alle behov, og også farven kan du selv bestemme. Hvis du er til det klassiske soveværelseslook, er hvid en god farve at gå efter, men kan du lide at eksperimentere lidt med indretningen, er f.eks. blå eller sort et godt alternativ hertil.

Om du skal vælge materialet frotté eller jersey kommer an på individuelle præferencer. Begge materialer er bløde og rare at ligge på, men hvor jersey har en glat overflade, har frotté en mere nopret overflade. Begge materialer tåler jævnlig vask ved 60 °C, hvilket er en nødvendighed, når det kommer til sengetøj, så bakterier og støvmider fjernes.

Find det lagen, som passer til dit behov, og kom hurtigt i gang med en bedre nattesøvn uden at blive generet af folder i lagenet. For en endnyú bedre nattesøv kan du med fordel også gå på opdagelse i vores spændende sortiment af sengetøj.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til stræklagner