Sov godt året rundt med helårsdyner

Med en god helårsdyne er du sikret en behagelig søvn hele året rundt. På føtex.dk kan du vælge blandt et stort sortiment af komfortable helårsdyner til hele familien og til forskellige præferencer. Find den rette helårsdyne for dig og en du holder af i vores udvalg herunder.

Vælg dyne efter isoleringsevne

Alle vores dyner er angivet med en isoleringsevne (jf. Alle filtre). Dette gør det nemmere for dig at vælge en passende dyne der opfylder dine behov. Sådan vælger du dyne efter isoleringsevne:

  • En kølig dyne er en sommerdyne til de varme nætter
  • En sval dyne er til dig som har det meget varmt om natten
  • En lun dyne er til dig som har det køligt om natten
  • En varm dyne er til dig som fryser om natten

Helårsdyner giver god komfort året rundt

Mange holder sig til den samme dyne året rundt. Og af netop den grund er helårsdyner et yderst populært valg. Med en god helsårsdyne kan du bevare en stabil temperatur om natten og få en komfortabel søvn - uanset hvornår på året det er.

På føtex.dk kan du vælge blandt et stort udvalg af helårsdyner til hele familiens individuelle behov inklusiv OEKO-TEX®-certificerede helårsdyner samt dyner med diverse kvalitetsfyld og forskellige isoleringsevner og størrelser.

Sådan vælger du den rette helårsdyne for dig

Ligesom det er gældende for alle andre typer af dyner, er der forskel på helårsdyner. Er du i tvivl om, hvilken helårsdyne er for dig? Så kan du med fordel vælge din nye dyne ud fra dine behov og præferencer angående:  

  • Sval, lun eller varm helårsdyne? - En sval helårsdyne er for dig, som ofte har det varmt om natten, uanset tidspunkt på året. En lun helårsdyne passer til langt de fleste personer. En varm helårsdyne er for dig, der ofte har tendens til at fryse om natten.

  • Fyld - En dyne med naturfyld er det mest udbredte valg og leverer en god isoleringsevne samtidig med, at den er åndbar. Silkedyner er gode til at absorbere og aflede fugt. Fiberdyner er gode til at både isolere og afledefugt. Dog er de ofte ikke åndbare i samme grad.

  • Størrelse - For at du kan nyde den fulde effekt fra dynen, bør du vælge en størrelse, hvor længden er mindst 20-30 cm længere og 30 cm bredere end dig selv. Til familiens små medlemmer anbefales naturligvis baby- og juniordyner.

  • Bæreevne - Bærevnen siger noget om dynens isoleringsevne på baggrund af dunprocent og kvalitet. Du kan med fordel lære mere om bæreevne i vores guide om bæreevne.

Læs mere i vores guide til valg af dyne, og opdag de mange muligheder for at finde den helt rette kvalitetsdyne for dig blandt vores store udvalg af helårsdyner.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til helårsdyner