Fuldend din seng med senge meder

Med sengemeder kan du løfte sengen op fra gulvet, samtidig med at du får et elegant udtryk i soveværelsesindretningen. På føtex.dk finder du meder til senge i forskellige mål og til fornuftige priser. Se udvalget herunder.

Pryd din seng med flotte meder

Når du køber en ny seng eller madras, følger der som oftest ikke sengemeder med. Hvis du ikke bryder dig om, at din madras ligger direkte på gulvet, skal du altså huske at købe dine meder separat. Og faktisk sørger meder ikke kun for at få din seng op i højden, den øger også stabiliteten, så du kan sove endnu bedre.

Tre grunde til at købe meder til sengen

  • Løfter din madras op i højden

  • Øger sengens stabilitet

  • Fås til de fleste senge/madrasser

I forhold til almindelige sengeben har sengemeder den fordel, at de giver endnu mere stabilitet til sengen. Med visse former for sengeben kan sengen nemlig godt vippe en smule fra side til side. Meder giver derimod en rigtig god støtte til sengen, da den brede skinne skaber perfekt ligevægt. Ovenikøbet giver sengemeder et meget flot look til sengen.

Køb smarte senge-meder til din seng på føtex.dk

Trænger din seng til at komme lidt op i højden, er det nu, du skal skride til handling. Tjek vores spændende udvalg af sengemeder her på føtex.dk. Er du dog lidt i tvivl om, hvilke sengemeder du skal bestille hjem? Så start med at få styr på materiale og mål:

  • Materiale: Sengemeder findes i både træ og metal, men træudgaven er uden tvivl den mest populære. Det naturlige materiale fremstår nemlig mere smukt og eksklusivt. Desuden passer det perfekt ind i den nordisk indretningsstil, hvor vi gerne vil omgive os med organiske og lækre materialer.

  • Mål: Det er naturligvis vigtigt, at du køber dine sengemeder i et mål, der passer til den madras, du har. Hvis du også har købt din boksmadras på føtex.dk, kan du klare det ganske nemt. Når du klikker dig ind på et sæt sengemeders produktside, vil du nemlig kunne se en liste over de typer madrasser, de passer til.

På føtex.dk finder du også meget andet tilbehør til din seng. Er du f.eks. på udkig efter en lækker sengegavl, som kan bringe lidt ekstra stil ind i dit soveværelse? Ja, så er det bare at dykke ned i vores spændende udvalg. Vi har selvfølgelig også sengetøjkuvertlagner og mange andre skønne sager.

Gå på opdagelse og bestil dine nye sengemeder hjem i dag! Så kan du snart glæde dig til at montere de nye meder på din seng.