Nyd pladsen i en bred trekvart-seng

Det skal være forbundet med komfort og velvære at lægge sig til rette i sin seng. Med en dejlig trekvart-seng får du mulighed for at vælge mellem flere sengetyper i standardmålene 140x200. Du kan tjekke vores store udvalg herunder.

Sov én eller to personer i en dejlig trekvart-seng

Elsker du at brede dig i sengen, eller bor du sammen med din partner i en bolig med knap så mange kvadratmeter? Så er en trekvart-seng måske netop dét, som du leder efter. Trekvart-senge går også under betegnelsen halvanden-mands-senge. Det er den størrelse seng, der sælges flest af, og det skyldes, at den kan anvendes både som en stor enkeltseng eller en lille dobbeltseng. Standardmålene for denne seng er typisk 140x200.

Tre grunde til at vælge en trekvartseng fra føtex.dk

  • Fås i flere forskellige sengetyper, design, stilarter og materialer

  • Passer til både børn og voksne, singler og par

  • Er superanvendelig i de rum i boligen, hvor der er brug for et møbel med sovefunktion

Med en bredde på 140 cm får du en seng, som er lige oplagt til soveværelset, børne- og teenageværelset og gæsteværelset. Bredden er større end på en enkeltseng, der typisk måler 90 cm, og mindre end de 180 cm som er almindelig for en dobbeltseng. Sover du alene, får du derfor masser af plads at slænge dig på, og sover du med en partner, er den nem at indrette sig med i et mindre rum.

Sådan vælger du den rette 3/4-seng

Da 'trekvart-seng' alene indikerer størrelsen på sengen, og der dermed ikke er tale om en specifik sengetype, er dette det første punkt, som du bør have fokus på. På føtex.dk opdaterer vi hele tiden med det allernyeste til dit sovemiljø, og det gælder også inden for trekvart-senge. Blandt vores mest populære sengetyper er:

  • Boxmadrassen: En enkel og populær seng. Den består af en madras på en træramme. Montér stål-, træben eller meder, og du har en seng i et moderne og tidløst design, som er nem at indrette sig med.

  • Kontinentalsengen: En komfortabel sengetype med hele tre madraslag: Nederst en boxmadras eller en polstret møbelramme, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Du får dermed en god højde for nem og bekvem ind- og udstigning.

  • Elevationssengen: Det er først og fremmest elevationsfunktionen, som adskiller den fra andre sengetyper. Ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening kan du indstille hoved- og fodende i de sidde-, hvile- og liggepositioner, som giver dig det mest optimale komfortniveau.

Køb din nye halvanden-mands-seng på føtex.dk

Med vores spændende udvalg her på siden kan du med sikkerhed finde en ny halvanden-mands-seng som passer ind hjemme hos dig. Når du har fundet frem til din nye halvanden-mands-seng, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk, og så sørger vi for at levere den direkte hjem til dig. Husk du altid har ubegrænset returret hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trekvartsenge