Teenage senge

Find den helt rigtige teenager-seng herunder, hvor du både kan finde teenager-senge med eller uden opbevaring. Vælg en enkelt, en halvanden eller en dobbelt boksmadras som seng til teenager-værelset med god sovekomfort og som praktisk siddeplads.

Find et stort udvalg af teenage senge her

En seng til teenageren skal fungere både som sove- og siddeplads. Vælg en enkelt, halvanden eller dobbeltseng som boksmadras med ben eller meder. Med en seng med opbevaring er der desuden mulighed for at gemme sengetøjet væk i dagtimerne, så sengen kan fungere som sofa.

Tre gode grunde til at købe en teenage-seng:

  • Dobbeltfunktion som sove- og siddeplads
  • God størrelse til en voksende teenager
  • Neutral boksmadras, der er nem at style 

Teenager-senge fungerer som regel som både sove- og siddeplads. En god størrelse giver plads til den voksende teenager, og med en neutral boksmadras er det nemt at style sengen efter den aktuelle indretning i værelset. 

Sådan vælger du en seng til teenager

Når du skal vælge den rette størrelse seng til teenagerværelset, skal du ikke alene tænke på personen, men også på værelset. 

  • Enkelt – med en bredde på 80 eller 90 cm er enkeltsenge en god løsning til det lille teenageværelse. Bredden tillader sengen at blive brugt som sofa med blot et par puder i ryggen. Sæt evt. to enkeltsenge sammen for en fleksibel løsning. 
  • Halvanden – bredden på 120, 140 eller 160 cm gør en teenager-seng i halvanden bredde til en daybed, hvor én eller flere kan sidde og ligge ad gangen. Derfor er en trekvart-seng en god løsning til teenageværelset.
  • Dobbelt – en dobbeltseng kræver et større værelse, men giver god flyde-plads på teenageværelset, hvor gulvplads er mindre relevant. 
  • Opbevaring – en boksmadras med opbevaring til sengetøj eller andet er en pladsbesparende løsning til både enkelt, halvanden og dobbeltsenge på teenageværelset. Med sengetøjet af vejen i dagtimerne kan særligt en enkeltseng bruges som sofa i dagtimerne. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af senge til teenagere, og find den helt rigtige størrelse og model herover på føtex.dk.