Teenage senge

Find den helt rigtige teenager-seng herunder, hvor du både kan finde teenager-senge med eller uden opbevaring. Vælg en enkelt, en halvanden eller en dobbelt boksmadras som seng til teenager-værelset med god sovekomfort og som praktisk siddeplads.

Gode senge til teenagere

En seng til teenageren skal fungere både som sove- og siddeplads. Vælg en enkelt, halvanden eller dobbeltseng som boksmadras med ben eller meder. Med opbevaring er der desuden mulighed for at gemme sengetøjet væk i dagtimerne, så sengen kan fungere som sofa. 
 

Tre gode grunde til at købe en teenager-seng:

 • Dobbeltfunktion som sove- og siddeplads
 • God størrelse til en voksende teenager
 • Neutral boksmadras, der er nem at style 
   

Teenager-senge fungerer som regel som både sove- og siddeplads. En god størrelse giver plads til den voksende teenager, og med en neutral boksmadras er det nemt at style sengen efter den aktuelle indretning i værelset. 
 

Hvilken størrelse teenager-seng skal du vælge?

Når du skal vælge den rette størrelse seng til teenagerværelset, skal du ikke alene tænke på personen, men også på værelset. 

 • Enkelt – med en bredde på 80 eller 90 cm er enkeltsenge en god løsning til det lille teenageværelse. Bredden tillader sengen at blive brugt som sofa med blot et par puder i ryggen. Sæt evt. to enkeltsenge sammen for en fleksibel løsning. 
 • Halvanden – bredden på 120, 140 eller 160 cm gør en teenager-seng i halvanden bredde til en daybed, hvor én eller flere kan sidde og ligge ad gangen. En god løsning til teenageværelset. 
 • Dobbelt – en dobbelt boksmadras kræver et større værelse, men giver god flyde-plads på teenageværelset, hvor gulvplads er mindre relevant. 
 • Opbevaring – en boksmadras med opbevaring til sengetøj eller andet er en pladsbesparende løsning til både enkelt, halvanden og dobbeltsenge på teenageværelset. Med sengetøjet af vejen i dagtimerne kan særligt en enkeltseng bruges som sofa i dagtimerne. 
   

Gå på opdagelse i vores store udvalg af senge til teenagere, og find den helt rigtige størrelse herover på føtex.dk.