Hvilken dyne skal du vælge?

Når du skal finde den helt rigtige dyne, så skal den naturligvis opfylde dine krav og behov til en dyne. Derfor har vi samlet en guide til dig her, hvor vi fortæller om de forskellige typer af dyner, så du ved præcis, hvilken dyne du skal vælge. Læs guiden og find den perfekte dyne for dig i dag.
 

Gode råd til at finde den helt rigtige dyne

På føtex.dk finder du et stort udvalg af både sommer- og helårsdyner. Alt afhængigt af om du foretrækker en lun dyne, en køligere dyne eller en behagelig dyne året rundt, skal du overveje hvilken type dyne du vil have.

Et punkt du skal overveje er dynens bæreevne. Jo højere bæreevnen er, jo varmere er dynen. Bæreevnen måles fra 2-16, hvor 2 er det ringeste, og 16 er det bedste. Så foretrækker du, at din dyne skal være rigtig varm, mere kølig eller derimellem, kan du med fordel tjekke bæreevnen og vælge dyne efter dine behov og præferencer.

Find den rigtige type dyne til dine behov

Blandt vores sortiment af dyner finder du et stort udvalg af klassiske dyner med naturfyld. Her findes der flere forskellige typer af dun, som hver især har sin specifikke egenskaber:

  • Andedun: Her skal du være opmærksom på bæreevnen, da andedun er størrelsesmæssigt mindre end gåsedun.

  • Gåsedun: Her får du en god dyne, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Den har god isoleringsevne og generelt en høj bæreevne. 

  • Moskusdun: Her får du en dyne med småkroge, som sikrer en bedre isoleringsevne samt fugtabsorbering.  

  • Silkedyner: Her får du en dyne, som egner sig godt til både varme og køligere tider, fordi den har en unik tempererende evne.

  • Fiberdyner: Her får du et godt alternativ og en billigere dyne, som arter sig på samme måde som dun- eller silkedyner. Dog føles en fiberdyne mere varm.

Alt afhængigt af dine specifikke behov og krav til en dyne, kan du med garanti finde den helt rigtige på føtex.dk. Udover ovenstående naturfyldsdyner, kan du også købe smarte kugledyner hos os. Her får du en terapeutisk dyne, som pga. sin tyngde giver en beroligende effekt. Vægtdynen kan dermed bekæmpe uro og søvnproblemer.
 

Gå på opdagelse på føtex.dk og find en ny dyne i dag

Alle vores dyner er OEKO-TEX-certificerede, hvilket betyder at de er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer. Derudover er nogle af dynerne NOMITE-certificeret, som betyder, at de er allergivenlige. Udforsk udvalget af dyner og find din nye dyne i dag.