Andedunsdyner

Med en andedunsdyne er du garanteret en god nattesøvn med en dyne, der giver en god varme. Her på siden har vi samlet et udvalg af kvalitetsdyner med andedun fra kendte mærker som Nordisk Fjer, Diamant og Royal Arctic. 

Lær forskellen på gåsedun, andedun og moskusdun

Overvejer du at gå med en naturfyldsdyne? Og er du i tvivl om, hvilken dun du skal gå med? Så bliv klogere her, hvor vi lærer dig forskellen på både gås, and og moskus.

Få en blød, let og behagelig dyne med en andedunsdyne

Vil du have en ny, lækker dyne med naturfyld og til en fornuftig pris, er en andedunsdyne et godt valg. Vi opdaterer og udvider løbende vores faste sortiment med nye lækre produkter fra førende kvalitetsbrands, som DANICA, Nordisk Fjer og Royal Arctic. Vores dyner er Oeko-Tex mærket. Det betyder, at de er testet for mere end 300 forskellige slags skadelige stoffer.

Tre grunde til at vælge en andedunsdyne

  • Du får en blød, let og lækker dyne med god isoleringsevne

  • Du vælger selv – jo højere bæreevne, jo højere kvalitet

  • Lang holdbarhed og levetid uden sammenklumpninger

føtex.dk hjælper med dit køb af andedunsdyner

Er du i tvivl om, hvilken af vores dejlige andedunsdyner du skal vælge? Det kan virke som lidt af en jungle at finde frem til den helt rigtige løsning. Her får du nogle fokuspunkter, som du bør være opmærksom på.

  • Bæreevne: Det er i høj grad den, der afgør kvaliteten af din nye andedunsdyne. Jo højere bæreevnen er, jo højere kvalitet får du. Bæreevnen er en indikator for, hvor god en isoleringsevne den har, og den måles på en skala fra 2-16. 

  • Undgå husstøvmider: Vil du gerne undgå husstøvmider i din dyne, skal du gå efter en dyne med NOMITE-klassifikation. Dem har vi naturligvis også i vores sortiment.

  • Størrelse: En behagelig søvnkomfort afhænger ikke kun af kvaliteten af fyldet, men også af, at din dyne passer til både dig og din seng. Ingen gider at ligge og fryse, fordi dynen er for kort eller smal. Det behøver du heldigvis heller ikke, for du kan tjekke bredde og længde under hvert produkt.

Med en ny dyne er det oplagt, at gå på opdagelse i vores store sortiment af sengetøj og lagner. Udvælg dine favoritter og bestil det online på føtex.dk, så sørger vi for hurtig levering og ubegrænset returret.