Gåsedunsdyner

Her på siden finder du et stort udvalg af lette og luftige gåsedunsdyner, der giver god varme og derfor er perfekte som helårsdyner. Vi har gåsedunsdyner fra både Danica og Royal Arctic, der begge er garant for høj kvalitet. 

Lær forskellen på gåsedun, andedun og moskusdun

Overvejer du at gå med en naturfyldsdyne? Og er du i tvivl om, hvilken dun du skal gå med? Så bliv klogere her, hvor vi lærer dig forskellen på både gås, and og moskus.

Få kvalitet, komfort og velvære med en gåsedunsdyne

Gåsedun er det mest anvendte fyld til dyner er i landet, og det er der en rigtig god grund til. Når du vælger en af vores dejlige gåsedunsdyner, er du garanteret et kvalitetsprodukt med helt unikke egenskaber. Gåsedun har en fantastisk isoleringsevne og åndbarhed, er bløde, lette og luftige, og du kan derfor se frem til en behagelig søvn, hvor du ikke vågner op, fordi du ligger badet i sved eller rystende af kulde. Du får ganske enkelt masser af komfort og velvære direkte ind i soveværelset.

Tre grunde til at vælge en gåsedunsdyne

  • Lækker, let og luftig kvalitetsdyne med naturfyld

  • Fantastisk isoleringsevne, åndbarhed og komfort

  • Lang holdbarhed og levetid med fyld, der ikke klumper

Overvejelser når du køber gåsedunsdyner

Har du bestemt dig for en gåsedunsdyne, men har lidt svært ved at beslutte dig for, hvilken du skal vælge? Så får du her nogle fokuspunkter, om forhåbentlig kan gøre det nemmere for dig at finde frem til den for dig helt rigtige dyne.

  • Bæreevne: Jo højere bæreevne, jo højere kvalitet. Bæreevnen er en indikator for, hvor god en isoleringsevne en dyne har. Her er både dunkvaliteten og dunprocenten afgørende. Bæreevnen måles på en skala fra 2-16.

  • Undgå husstøvmider: Vil du gerne undgå husstøvmider i din dyne, skal du gå efter en dyne med en NOMITE-klassificering.

  • Størrelse: Bredden og længden på din dyne skal naturligvis passe til dig og din seng. Du kan tjekke mål under det enkelte produkt.

Vores dyner er Oeko-Tex certificeret. Det betyder, at der er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer.

Skulle du ønske at supplere med en ny, behagelig hovedpude eller lækkert sengetøj og lagner, finder du det naturligvis også her i shoppen. Når du har valgt din nye gåsedunsdyne, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har som altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til gåsedunsdyner