Prøv en dejlig luftig moskusdyne

Vælger du en dyne med moskusdun, får du en helårsdyne med en isoleringsevne i absolut topklasse, der tilmed er fugtabsorberende, og derved hjælper dig med at regulere din temperatur i løbet af natten. Find din foretrukne moskusdyne på føtex.dk.

Lær forskellen på gåsedun, andedun og moskusdun

Overvejer du at gå med en naturfyldsdyne? Og er du i tvivl om, hvilken dun du skal gå med? Så bliv klogere her, hvor vi lærer dig forskellen på både gås, and og moskus.

Få en eksklusiv og lækker dyne med en moskusdyne

Er du på jagt efter en behagelig, blød, let og luftig dyne af høj kvalitet, skulle du tage et nærmere kig på vores fantastiske naturfyldsdyner med moskusdun. Alle vores moskusdyner er Oeko-Tex certificeret. Det betyder, at du får en dyne, der er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer. Du kan derfor trygt vælge en af de mange lækre dyner her i shoppen. 

Tre grunde til at vælge en moskusdyne

  • Let, luftig, blød og behagelig kvalitetsdyne med lang levetid

  • God isoleringsevne, fugttransporterende og åndbar

  • Fås som sommer-, vinter-, forårs-, efterårs- og helårsdyne

Køb skønne moskusdyner på føtex.dk

Har du besluttet dig for, at din nye dyne skal være en moskusdyne, er her et par punkter, som du bør være opmærksom på, så du får den for dig mest optimale løsning.

  • Bæreevne: Det er i høj grad den, der afgør kvaliteten af dynen. Den beskriver, hvor meget luft, der er i dynens fyld, og dermed dens isoleringsevne. Jo højere bæreevne, jo bedre isolerer den – altså holder på varmen.

  • Størrelse: Det er vigtigt, at du har en dyne med mål, der passer til såvel dig som din seng. Vi har dyner i mange forskellige bredder og længder.

  • Undgå husstøvmider: Flere af vores moskusdyner er mærket med den såkaldte NOMITE-klassifikation. Det betyder, at de har et tætvævet bolster, der ikke kun hindrer dun og fjer i at trænge igennem. Det danner også en slags midebarriere, hvor husstøvmider ikke kan trænge ind i bolsteret, og du får derfor en dyne fri husstøvmiderne.

Når du har bestemt dig for en af vores moskusdyner, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vil du supplere din nye moskusdyne med en ny hovedpude eller noget nyt sengetøj, finder du det naturligvis også her hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til moskusdyner