Sengeborde

Er du på jagt efter et nyt senge-/natbord til soveværelset? Så er du kommet til det helt rette sted. På føtex.dk har vi et stort udvalg af modeller i flere forskellige designs og stilarter. 

Et flot og praktisk bord ved sengen

Med et af vores sengeborde er du garanteret et soveværelsesmøbel af høj kvalitet. Vi fører udelukkende modeller fra førende producenter, og du får derfor et bord, hvor såvel det æstetiske som det praktisk-funktionelle sidder lige i skabet. Smag og behag er forskellig. Det tager vi hensyn til, når vi udvider med nyt.
 

Tre grunde til at vælge et sengebord

  • Fås i mange forskellige modeller, design, stilarter og materialer
  • Et smukt og praktisk bord, som er uundværligt til glasset med vand, yndlingsbogen, telefonen og selvfølgelig sengelampen
  • Kan bruges i de fleste boligindretninger, uanset stilpræference

Der findes møbeltyper, som optager rigtigt meget plads, og som derfor forudsætter, at du har mange kvadratmeter at gøre godt med. Sengeborde hører kun yderst sjældent til denne kategori. De er som oftest af en beskeden størrelse og i en udformning, som gør dem nemme at placere i selv et mindre rum og for eksempel op ad en væg. Det gør dem dog ikke mindre betydningsfulde end større møbler.
 

Et uundværligt møbel

Hvis du bare én gang har oplevet at ligge i en seng uden mulighed for at kunne række ud efter et glas vand om natten eller lægge din bog fra dig, inden du med en håndsrækning kan slukke for lyset, så ved du også, at der er tale om et endog meget vigtigt møbel.
 

Hvad skal jeg vælge?

Du skal selvfølgelig vælge den model, som dækker dit behov. Det gælder derfor om at afdække det, inden du begiver dig i kast med at finde frem til det sengebord, der fremover skal være placeret ved siden af din seng.

  • Stilart: Romantisk, skandinavisk minimalistisk, retro, klassisk eller moderne og tidløs? Vi har sengeborde i alle stilretninger. Se dig om, så finder du sikkert et, som matcher din boligindretning.
  • Design: Ønsker du et design, som komplementerer eller bringer et frisk nyt pust ind i dit soveværelse? Tjek ”beskrivelse” og ”specifikationer” for det enkelte sengebord, så du ved, hvad du får, hvis du vælger det.
  • Opbevaringsplads: Undgå rod på nattebordet med en model med skab(e) og/eller hylde(r). Vi har flere varianter.
     

Køb et nyt sengebord på føtex.dk

Har du fundet frem til den model, som passer perfekt ind i dit soveværelse? Så bestiller du den nemt online på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at den bliver leveret direkte hjem på din adresse.

Du har ubegrænset returret.