Småborde

Er du på udkig efter et bakkebord, et natbord, et serveringsbord, et sofabord eller et hjørnebord? Vi har et bredt udvalg af flotte og superpraktiske småborde i et væld af design og stilarter, som passer ind i de fleste hjem. 

Småborde – smarte, praktiske og funktionelle

Der er mange fordele ved at investere i et eller flere småborde. De har et hav af anvendelsesmuligheder og de er derfor gået hen og blevet en nærmest uundværlig del af den moderne boligindretning. Uanset hvor i boligen du har brug for enten et æstetisk fokuspunkt til familiefotos, til en vase med smukke blomster eller til en skål med frugt – eller et praktisk-funktionelt bord af en beskeden størrelse til tidsskrifter og magasiner, krydderurter eller håndklæder, finder du sikkert et bord, der passer til formålet hos os.
 

Tre grunde til at købe småborde

 • Et multifunktionelt møbel, som kan bruges både æstetisk-visuelt og praktisk
 • Den beskedne størrelse gør det nemt at indrette sig med overalt i boligen
 • Fås i forskellige former, design, materialer og farver
   

Hvad skal jeg vælge?

Ønsker du at komplementere din nuværende boligstil, eller er du på udkig efter et bord i et kontrast-design, som kan pifte rummet og indretningen op? Så har vi med stor sandsynlighed et bord til dig.

 • Sofabord: Sæt flere små borde sammen for en smart og fleksibel løsning, hvor du kan flytte rundt med de enkelte borde alt efter behov for bordplads.
 • Sidebord: Brug det som et praktisk bord med en smuk lampe eller en flot plante ved siden af sofaen eller lænestolen og få optimal belysning og en hyggelig atmosfære.
 • Hjørnebord: Skab en hyggekrog i stue med en lysestage med levende lys og familiebilleder i smukke rammer.
 • Natbord: Optimér dit sovemiljø med et bord med plads til en hyggelampe, bøger og magasiner.
 • Bakkebord: Servér drinks og snacks for dine gæster fra et rullebord med kant eller en serveringsvogn med hjul.
   

Køb dine nye småborde på føtex.dk

På føtex.dk har vi konstant fokus på, hvad der rører sig såvel herhjemme som internationalt på møbel- og boligindretningsfronten. Du er derfor garanteret et stort udvalg af småborde af høj kvalitet fra nogle af de førende producenter på området.

Når du har fundet frem til dit nye bord i vores spændende udvalg af småborde, bestiller du det med ubegrænset returret online på føtex.dk.

Skulle du ønske at kombinere det med lækkert boligtilbehør, som f.eks. en praktisk lampe, noget flot brugskunst eller et smukt tæppe, finder du det naturligvis også hos os. Du har med andre ord masser af muligheder for at skabe præcist det look og den atmosfære, som du ønsker.