Lænestole

Efter en lang dag på arbejdet er der ikke noget bedre end en blød og komfortabel lænestol. Uanset om du er til den klassiske lænestol i læder eller en moderne og farverig model, finder du et bredt udvalg herunder.
 

Lænestolen – Et superkomfortabelt møbel

Mon ikke, at de fleste forbinder dette fantastiske møbel med hygge og tryghed? Det er helt sikkert ikke uden grund. Langt de fleste lænestole nærmest oser af komfort og velvære, og det skyldes naturligvis først og fremmest udformningen og designet. Her er der fokus på bekvemmelighed og siddekomfort, og det kan både ses og mærkes.
 

Tre grunde til at vælge en lænestol

  • Et flot, praktisk og funktionelt møbel
  • Fås i mange forskellige design – stilarter, former, materialer og farver
  • Fås med flere funktioner og indstillingsmuligheder

Drømmer du om en blød og lækker lænestol, hvor du kan læne dig godt tilbage og smække benene op på en skøn puf eller skammel og rigtigt slappe af?
 

En lænestol til alle

Lænestole er for mange indbegrebet af komfort. Hvad enten du vil nyde en god bog eller en spændende film med en dejlig kop varm kakao inden for rækkevidde. Eller du vil koble af fra en lang dag med masser af gøremål med en lækker, varm plaid over dig. Så er en lænestol det helt rette sted for afslapning.

Klassisk eller trendy? Med eller uden funktioner? Smag og behag er som bekendt forskellig. Vi fører et stort udvalg af lænestole i mange forskellige design og både med og uden indstillingsmuligheder. Du kan derfor få en stol, som både æstetisk og funktionelt matcher dine præferencer.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du lidt usikker med hensyn til, hvilken lænestol du skal optimere sin bolig med? Vi har her samlet nogle punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal beslutte dig for en model.

  • Funktion: Det er vigtigt, at du afdækker dit behov i forhold til indstillinger. Har du brug for vippe- glide- og drejefunktioner, indbygget fodskammel, nakkestøtte etc., er det muligt, ligesom du selvfølgelig også kan få en helt enkel stol.
  • Komfort: Tjek sædedybde, sædehøjde og polstring for den enkelte lænestol.
  • Design: Har du krav og ønsker om stilart, udformning, materiale(r) og farve(r)? Tjek under ”beskrivelse” og ”specifikationer”.
     

Køb din nye lænestol online på føtex.dk

Når du har bestemt dig for, hvilken lænestol der fremover skal gøre din bolig endnu mere komfortabel, så bestiller du den nemt og bekvemt på føtex.dk. Vi sørger så for, at den bliver leveret hjem på din adresse.

Husk, at du som altid har ubegrænset returret.