Puf

Har du brug for en flot og komfortabel puf, men er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Vi opdaterer og udvider løbende vores sortiment med nye fantastiske puffer. Tjek udvalget herunder.
 

Puf – én puf, mange muligheder

Puffer hører ikke til blandt boligens største møbler – af omfang i hvert fald. Det skal dog på ingen måde forklejne deres betydning. De har nemlig rigtigt mange anvendelsesmuligheder, alt efter hvilken model du vælger. Og modeller – dem er der nok af, hvis du kigger dig om her på siden. Lad dig inspirere af vores aktuelle udvalg, som bugner af både klassiske og trendy puffer.
 

Tre grunde til at vælge en puf

  • Fås i flere størrelser, udformninger, stilarter, materialer og farver
  • Du får et flot, praktisk og funktionelt møbel
  • Puffen passer ind de fleste steder i boligen

En puf er meget andet end en skammel. Hvad enten du foretrækker den ene eller den anden udgave, har du masser af muligheder for at indrette dig med den, så den dækker præcist det behov, som du måtte have.
 

Et multifunktionelt møbel

Når du vælger at supplere din boligindretning med en puf, får du interiør, som måske ikke hører til blandt de møbler, der fylder allermest i dit hjem. Du får dog helt sikkert et møbel med et hav af anvendelsesmuligheder, og som på grund af sin forholdsvis beskedne størrelse er nemt at flytte rundt på. Du kan derfor bruge din puf, hvor du vil – både som en fast eller en mere mobil løsning – i de fleste rum. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Det kommer i første omgang an på, hvilken funktion din nye puf skal udfylde. Har du brug for en praktisk og funktionel løsning, eller går du efter et æstetisk udtryk, som kan pifte et rum lidt op? Vi har samlet nogle forslag til, hvordan du kan anvende en puf, som måske kan inspirere.

  • Fodskammel: En komfortabel puf til stuen til at smække benene op, når du slapper af i din yndlings lænestol eller faste plads i sofaen.
  • Siddeplads: Som ekstra siddeplads ved sofabordet, på børne- eller teenageværelset.
  • Opbevaring: Hvorfor ikke kombinere det behagelige med det funktionelle og få både en komfortabel siddeplads/fodskammel og en praktisk opbevaringsplads?
  • Bænk: Hold soveværelset både lækkert og ryddeligt med en eller flere puffer for enden af sengen. Fantastisk til tøj, bøger, håndklæder osv. Til gæsteværelset er den oplagt som bænk til opbevaring af tasker og eventuel rejsebagage.
     

Køb din nye puf online på føtex.dk

Din nye puf bestiller du nemt og hurtigt på føtex.dk. Vi sørger for levering hjem på din adresse og giver dig ubegrænset returret oveni.