Sofaborde

Skal dit nuværende sofabord udskiftes med et nyt, der kan være med til at skabe præcis den stemning, som du ønsker i din stue? Så tag et kig i vores udvalg af flotte og funktionelle sofaborde. 

Sofabord – et centralt møbel i boligindretningen

Det er de færreste, der kan forestille sig at skulle undvære det samlingspunkt, som et sofabord som oftest er i dagligstuen. Det er det, der binder sofaen og eventuelle stole sammen, så de fremstår som en sammenhængende gruppe, en enhed, der indbyder til hygge og afslapning. På føtex.dk finder du forhåbentlig det sofabord, som du leder efter.
 

Tre grunde til at vælge et sofabord

  • Det er et både praktisk, funktionelt og æstetisk møbel
  • Det fås i et væld af udformninger, stilarter, materialer, farver og størrelser
  • Det kan anvendes alene eller sammen med andre borde

Vi ønsker at give vores kunder de bedste kort på hånden, når der skal vælges sofabord. Det gør vi ved at holde os ajour med, hvad der foregår på både det danske og det internationale møbelmarked, så vi kan udvide med det allernyeste og præsentere et altid aktuelt og opdateret sortiment.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er det svært at vælge det sofabord, der skal hjem og stå i din stue? Inden du går i gang med at lede, bør du gøre dig selv den tjeneste at sætte tid af til at afdække dit behov. Her er et par fokuspunkter, som forhåbentlig kan gøre valget lidt nemmere.

  • Design: Hvad enten du ønsker et stort og tungt bord, et multifunktionelt bord med hylde eller anden form for opbevaringsplads, flere småborde sat sammen til en gruppe eller noget helt fjerde, finder du det hos os. Overvej, om bordet skal komplementere din nuværende boligstil og det øvrige interiør, eller du ønsker at pifte det op med et bord i et kontrast-design.
  • Udformning: Aflangt, rektangulært, kvadratisk, trekantet eller rundt? Vi har sofaborde i mange forskellige former.
  • Størrelse: Har du ikke så mange kvadratmeter at gøre med? Så kan et enkelt bakkebord eller flere småborde – gerne med lidt højere ben – sat sammen i en mindre gruppe give en fornemmelse af plads og rummelighed. Har du masser af plads, er der naturligvis frit valg på alle hylder.
     

Køb dit nye sofabord på føtex.dk

Har du kigget dig om i vores store udvalg og fundet frem til dit nye sofabord? Så er næste trin at bestille det hjem. Det gør du nemt og hurtigt på føtex.dk. Vi sørger så for, at det bliver leveret til din adresse. 

Husk, at du som altid har ubegrænset returret.