Sofa tilbud

Ingen stue uden en sofa. Sofaen er omdrejningspunktet for hygge og afslapning foran fjernsynet med en film eller måske en spændende bog. Gå på opdagelse blandt alle vores sofaer på udsalg og find den, der skal flytte hjem i din stue.

Tilbud på sofaer - Se udvalget af sofaer på tilbud på føtex.dk

Med sofaens vigtighed og talrige funktioner i mente, er det ikke helt ligegyldigt, hvilken sofa du vælger til indretning af boligen. Sofaen er med al sandsynlig et af de møbler i dit hjem, hvor du og familien tilbringer allermest tid, hvorfor du også af denne grund bør finde den helt rigtige. Det første valg, du skal tage, er valget af sofatype. Der findes et væld af forskellige typer, og herunder finder du en kort oversigt over en håndfuld af dem:

En 2- eller 3-personers sofa anses af mange som en almindelig sofa, og det er måske også netop denne type, der giver flest valgmuligheder i forhold til design, farve og størrelse. En hjørnesofa er derimod en god måde at udnytte pladsen på i en mindre stue. Det samme gælder en sofa med chaiselong, der, ligesom hjørnesofaen, smyger sig rundt i rummets hjørner. En hjørne- eller chaiselongsofa er til gengæld ikke at foretrække, hvis det er meningen, at sofaen eller sofagruppen skal stå midt i rummet. En multifunktionel sofatype fås med en sovesofa, der som navnet antyder, er en sofa og et sengemøbel i ét. Hvis du ikke vil lade dig begrænse af type og størrelse, kan du med fordel vælge en modulsofa, der med forskellige moduler giver dig muligheden for selv at bygge din sofa. Hvilken du skal vælge, afhænger desuden også af, hvor stor eller lille en sofa, pladsen i din stue eller dit værelse tillader dig at have. Den rigtige størrelse for dig, er den, der afspejler dine og husstandens behov bedst. En stor familie vil selvsagt skulle vælge en stor og rummelig sofa, der giver plads til alle familiemedlemmer – og en lille husstand, hvor du fx bor alene eller med en samlever, vil kunne nøjes med en 2- eller 3 personers sofa. Hvis I ofte får familie, bekendte og venner på besøg, kan I dog med fordel overveje at investere i en større sofa eller måske en lille sofa med chaiselong, der giver et par ekstra siddepladser.
 

Det rette materiale – læder eller stof?

Det er ikke kun sofatype og -størrelse, som definerer det rigtige valg. Sofamaterialet har mindst lige så afgørende betydning for, hvilken sofa du skal vælge. Materialevalget handler nemlig ikke kun om udseendet og hvilken stil, der passer i din stue, men handler lige så meget om, hvor stor en vedligeholdelsesbyrde og holdbarhed, sofaen har. Overordnet set skelnes der imellem to typer af sofamateriale – læder og stof. En lædersofa er typisk en del dyrere end de tilsvarende sofamodeller i stof. Dette skyldes især, at læder er et eksklusivt og holdbart materiale, der, med den rette behandling, kun bliver smukkere med tiden. En af ulemperne ved sofaer i læder er dog, at disse kan være noget kolde og hårde at sætte sig i. Stof er derimod det materiale, der giver den blødeste og måske mest behagelige sofa. Alt afhængig af kvaliteten kan stofsofaen dog være en anelse vanskeligere at holde pæn, og med en stofsofa er du ikke på samme måde sikret en sofa, der holder sig pæn i mange år uden slitage.
 

Køb en sofa online på udsalg her

Sofaen er et vigtigt møbel i boligindretningen, der fungerer som hyggeligt samlingspunkt for familie og venner. Herunder kan du gå på opdagelse blandt velour sofaer, sofaer med chaiselong, hjørnesofaer, sovesofaer eller daybeds  – alt efter hvad der passer til netop din stue, smag og indretning. Tilbuddene er desuden mange, så her på udsalgssiden er der store besparelser at hente. Uanset hvilken sofa du vælger og hvilket af vores stærke tilbud, du benytter dig af, er du altid sikret et højt serviceniveau. På føtex.dk er det nemlig altid dig som kunde, der er i centrum.