U-sofaer

Leder du efter en super behagelig sofa med masser af plads? Så går du ikke galt i byen med en dejlig U-sofa. Den fås i mange forskellige designs, materialer og farver, så den passer til ethvert hjem. 

U-sofaer: Plads, funktion og komfort i ét

Med en af vores flotte U-sofaer får du alle muligheder for at indrette dig flot og komfortabelt med plads til både familien og venner på besøg. Hvad enten du er på udkig efter en bestemt størrelse, et specifikt materiale eller en yndlingsstil, har vi sikkert en model til dig. Vi opdaterer løbende med nyheder fra førende producenter, så du altid har et bredt sortiment at vælge fra.
 

Tre grunde til at vælge en U-sofa

  • Fås i mange modeller og design, materialer og farver
  • En praktisk sofa, der dækker de flestes behov i forhold til siddepladser og komfort
  • Kan bruges i de fleste boligindretninger, uanset stilpræference

En sofa bør vælges med omhu. Det er et af de vigtigste møbler i mange hjem, og dér hvor familien som oftest bruger mest tid i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt, at der er plads til alle, og at sofaen er dejligt behagelig at sidde og slappe af i.
 

En sofa for og til alle

Netop derfor er en af vores fantastiske U-formede sofaer et oplagt valg. I den rummelige u-formede sofa behøver ingen at ”kæmpe” om pladsen foran fjernsynet, eller når der skal spilles brætspil. Der er rigelig med plads til alle.

Vælger du en U-sofa med chaiselong eller hvilemodul, får du både en dejlig flyder, og en sofa der passer ind i de fleste boligindretninger, uanset hvilken stil du er til. Hvorfor ikke optimere den med et smukt sofabord, et løst tæppe og/eller dekorative pyntepuder og plaider i de helt rette farver/mønstre? Dem finder du naturligvis også hos os.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at træffe et valg? Så brug lidt tid på at udforske vores brede udvalg af u-sofaer.

  • Udformning: Vi har både vendbare, venstrevendte, højrevendte og U-sofaer med chaiselong og hvilemodul eller med open end. Du kan med andre ord få netop den sofa, som passer perfekt til såvel plads som placering i din bolig.
  • Materiale: Stof, imiteret eller ægte læder? Sort, blå eller grå? Stål eller træben? I ”beskrivelse” og ”specifikationer” for den enkelte model finder du et hav af nyttige informationer.
     

Køb en u-formet sofa her på føtex.dk

Når du har fundet frem til din nye U-sofa, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Husk, at du som altid har ubegrænset returret.