Rulleborde

Er du på udkig efter et smart og praktisk rullebord? På føtex.dk har vi rulleborde fra førende producenter, hvor du er garanteret høj kvalitet til gode priser. 

Rulleborde - Ét bord, mange funktioner

Et rullebord kan bruges til mange formål – både praktisk-funktionelt og æstetisk-indretningsmæssigt. Uanset hvordan du vil bruge dit nye rullebord, betyder den forholdsvis beskedne størrelse, at du som regel kan findes plads til det de fleste steder i din bolig. At det er så nemt at indrette sig med, gør det til et yderst populært møbel.
 

Tre grunde til at vælge et rullebord

  • Fås i et væld af udgaver, design, materialer og størrelser
  • Er et mobilt møbel, der ikke fylder ret meget
  • Har et bredt anvendelsesområde

Som navnet mere end antyder, er det et bord med hjul. Nogle har hjul i begge sider, mens andre kun har hjul i den ene side. Du får derfor et mobilt bord, som er lige anvendelig som praktisk opbevaringsplads, som sidebord og som serveringsbord.
 

Hvad skal jeg vælge?

Det afhænger af, hvad du vil bruge din nye rullevogn til. Er du på udkig efter ekstra bordplads eller opbevaringsplads, og hvor skal den placeres?

  • Køkkenet: Står du og mangler ekstra afsætningsplads til gryder og pander, skåle og fade? Har du altid ønsket dig ekstra opbevarings- og udstillingsplads til dine hjemmelavede flasker med olier, potter med friske krydderurter og krukker med krydderier? Så er en rullevogn i et slidstærkt materiale, som metal eller glas, et godt valg. Der sker mange ting i et køkken, og det kan undertiden
  • Stuen: Har du altid drømt om en smart serveringsvogn, hvor du kan opbevare dine fine karafler og flotte glas, og som du kan rulle hen til dine gæster, når der skal serveres en forfriskning efter en dejlig middag? Med et af vores rulleborde får du mulighed for begge dele.
  • Badeværelset: Mangler du opbevaringsplads til cremer, tandbørster, håndklæder etc.? Så har vi sikkert et rullebord med netop den hyldeplads og i det materiale, som du ønsker. Til brug i et vådrum er en model i metal og med forhøjede kanter et oplagt valg. Den er nem at gøre ren, og du undgår, at de ting, som du placerer på den, ender på gulvet.
     

Køb dit nye rullebord på føtex.dk

Har du fundet frem til det helt rigtige rullebord? Så bestiller du det nemt på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at det bliver leveret hjem på din adresse eller til en pakkeshop nær dig.

Du har som altid ubegrænset returret.