Sideborde

Mangler du et lille bord i boligen, som er nemt at indrette sig med, og som du kan flytte rundt med efter behov? Med et sidebord i den rigtige udformning og design får du et superanvendeligt møbel til boligindretningen.

Sidebord – et multifunktionelt møbel

Når du investerer i et af vores sideborde, får du et møbel med et væld af anvendelsesmuligheder. Uanset, hvilken boligstil du har i dit hjem, er det en bordtype, som i dén grad er nem at kombinere med dit nuværende interiør. Ønsker du et homogent udtryk, eller du er på udkig efter et bord i et kontrast-design? Vi har borde i flere udformninger og design. Kig dig om i vores aktuelle sortiment, så finder du helt sikkert et bord, som matcher dine præferencer.
 

Tre grunde til at vælge et sidebord

  • Et multifunktionelt møbel som kan bruges både praktisk og dekorativt
  • Findes i mange forskellige udformninger, design, materialer og størrelser
  • Den beskedne størrelse gør det mobilt og nemt at anvende overalt i boligen

For at give dig de bedste muligheder for at få fingrene i netop dét bord, som passer til dig og dit hjem, bestræber vi os på altid at have et stort og bredt udvalg af sideborde. Vi holder os hele tiden ajour med, hvad der rører sig på området, så vi kan opdatere og udvide med de seneste nyheder fra førende producenter. Det sikrer dig et alsidigt sortiment af kvalitetsborde.
 

Hvad skal jeg vælge?

Da der er så mange fantastiske sideborde at vælge mellem, kan det virke nærmest uoverskueligt at skulle bestemme sig for ét. Det er derfor en god idé at afdække dit reelle og aktuelle behov, inden du begynder at se dig om. Hvad, du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvor og hvad du skal bruge dit nye bord til.

  • Sofabord: Vælg et smukt sidebord til en mindre sofa i stuen, eller sæt flere borde sammen til en fleksibel løsning, som du kan flytte rundt på efter behov.
  • Natbord: Placér et sidebord ved siden af sengen i soveværelset, og gør det nemt at nå bøger, magasiner, briller, osv.
  • Bakkebord: Brug det til radioen i køkkenet, en flot vase med grene eller blomster i entréen eller til plejeprodukter på badeværelset.
     

Køb dit nye sidebord på føtex.dk

Har du bestemt dig for, hvilket af vores sideborde der fremover skal stå i dit hjem? Når du har fundet frem til din favorit, er det nemt og hurtigt at bestille det. Det gør du nemlig online på føtex.dk.

Du har naturligvis ubegrænset returret, hvis du mod forventning skulle få brug for at bytte eller returnere dit nye bord.