Kugledyner

En tung dyne, der lægger sig tæt ind til din krop, er næsten som at blive krammet ind i søvnen. På føtex.dk finder du kugledyner i forskellige vægtklasser, så du kan finde den kugledyne, der passer til dit behov.

Overgiv dig til søvnen med en kugledyne

Tankemylder og uro i kroppen kan gøre det svært at falde i søvn. Hvis du oplever urolig søvn, føler du dig måske heller ikke udhvilet, når du vågner næste morgen. Det er frustrerende, når søvnen ikke er optimal, og det kan have konsekvenser i hverdagen.

En tung dyne kan hjælpe dig med at falde til ro og få kroppen til at slappe af. En kugledyne består af glaskugler, og det er derfor en tung dyne i forhold til almindelige dyner. Glaskuglerne giver dynen mere tyngde, så den lægger sig ind til din krop. Det kan give dig en fornemmelse af ro og tryghed, så du kan overgive dig til søvnen.

Hvor tung skal en tyngdedyne være?

Du kan få en tyngdedyne med varierende vægt. Det er meget forskelligt, hvor tung en dyne man kan lide at sove med. Hvis du aldrig har brugt en tyngdedyne, er det en god idé at vælge en let udgave. På den måde kan du teste, om det er noget, du kan lide at sove med.

Det er vigtigt, at du føler dig tilpas, når du sover med en kugledyne. Det skal ikke føles som om, at du ikke kan bevæge dig grundet dynens vægt. Dog skal dynen være tung nok til, at du kan mærke glaskuglernes lette tryk på din krop. Derudover er det vigtigt, at du selv kan komme ud af dynen, hvis du investerer i en kugledyne.

Find din nye kugledyne på føtex.dk

Hvis du vil mærke det behagelige tryk på din krop fra en kugledyne, når du ligger i sengen, kan du finde en tung dyne på føtex.dk. Vi har tunge dyner i varierende vægt, så du kan finde den kugledyne, der virker bedst for dig. Køb din nye kugledyne på føtex.dk og gør dig klar til en god nats søvn. Du behøver ikke vente længe, for vi har hurtig levering.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til tyngdedyner