Lagner på 180x200 cm

På udkig efter et lagen til din dobbeltseng? Her på siden finder du vores spændende udvalg af lagner på 180x200 cm som passer til den klassiske dobbeltseng. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige det 180x200 lagen der passer til dig og din seng.

Sov godt med et dejligt 180x200 lagen fra føtex.dk

En god nats søvn er essentielt for at kunne lade batterierne op og være klar til en ny, begivenhedsrig dag. Derfor er det også vigtigt at komforten i sengen er i top. Med et lagen på 180x200 cm lavet af bløde kvalitetsmaterialer kan du skabe det optimale soveunderlag sammen med den rette madras.

På føtex.dk finder du et spændende udvalg af lækre lagner på 180x200 cm, der bidrager til en dejlig nattesøvn. Vi har blandt andet lagner i 100% bomuld, der sikrer et blødt og holdbart lagen med en god absorberingsevne. Vores lagner i bomuld-polyester giver dig et lagen, der har en god elasticitet og holdbarhed og som er nemt at holde pæn og ren. Samtlige af vores lagner på 180x200 cm er desuden OEKO-TEX®-certificeret, så du helt trygt kan lægge dig til rette i sengen.

Find det helt rette lagen på 180x200 cm til din seng

Har du en særlig type dobbeltseng, bestemte præferencer eller behov? Hos os kan du vælge mellem flere forskellige typer af lagner på 180x200 cm. Nogle varianter passer eksempelvis særligt godt til bestemte typer af madrasser:

  • Et kuvertlagen passer til en topmadras

  • Et splitlagen passer til topmadrassen på en elevationsseng

Andre slags lagner passer mere eller mindre til de fleste dobbeltsenge (på 180x200 cm), og dit valg afhænger derfor mere af dine personlige præferencer. Et fladt lagen er et klassisk glat og blødt lagen uden elastik i kanten, der kan holdes på plads af enten sengerammen eller via lagenstrammere.

Stræklagner er typisk lavet af jersey strik, hvilket giver et særligt strækbart materiale. Derudover har de en elastik rundt i kanten, som gør det nemt at sikre, at lagnet ligger ordentligt og stramt på madrassen. Uanset hvilket 180x200 lagen du foretrækker, har vi sikkert det rette for dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til lagner