Lagner på 140x200 cm

Et lagen på 140x200 cm er ideelt til den klassiske trekvartseng - eller perfekt til den typiske sovesofa. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetslagner til forskellige madrasser og senge. Find det helt rette 140x200 lagen for dig i udvalget her på siden og bestil i dag.

Bløde lagner på 140x200 cm i lækker bomuldskvalitet

Der er flere gode grunde til at have et lagen på sin seng. Ikke blot skaber det et ekstra god komfort, men det hjælper også med at holde skidt, snavs og fugt væk fra madrassen. Og netop derfor er det nok yderst sjældent, at folk ikke sover med et lagen på sengen.

På føtex.dk kan du skabe det optimale soveunderlag for dig med et godt lagen på 140x200 cm. Vores udvalg af 140x200 lagner her på siden består af flere unikke sammensætninger af bløde kvalitetsmaterialer:

  • 100% bomuld - Giver et blødt, slidstærkt og åndbart materiale.

  • Bomuldssatin - Satinvævet bomuld der giver et særligt fint, blødt og holdbart materiale med en luksuriøs fornemmelse.

  • Et mix af polyester og bomuld - Udnytter fordelene ved bomuld og stilen fra polyester med en god elasticitet og holdbarhed.

  • Jerseylagen - Er kendetegnet ved at være blødt, åndbart og elastisk.

Vi har desuden lagt stor vægt på at kunne tilbyde dig et stort udvalg af lagner på 140x200 cm med OEKO-TEX®-certificering.

Vælg det ideelle 140x200 lagen til din seng

Leder du efter et nyt eller ekstra lagen på 140x200 cm til din egen eller gæstesengen? Her på siden kan du vælge blandt flere forskellige typer af lagner på 140x200 cm til dine behov og præferencer, heriblandt bl.a. boxmadraslagner, kuvertlagner og stræklagner.

Har du en boxmadras er det oplagte valg naturligvis et boxmadraslagen. Den ekstra dybde på 35 cm samt en praktisk elastikkant sikrer, at lagnet kan nå hele vejen rundt om siderne på madrassen og sidde ordentligt fast, ligesom det er gældende for andre typer af stræklagner. Kuvertlagner er faconsyede lagner med elastik i kanten, som passer til topmadrassen. Hvad foretrækker du? Find det ideelle lagen for dig hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til lagner