Lagner på 90x200 cm

Et lagen på 90x200 cm er perfekt til den helt almindelige enkeltmandsseng. Her på siden finder du vores spændende udvalg af lagner på 90x200 cm. Dyk ned i vores sortiment af behagelige kvalitetslagner og find lige det 90x200 lagen der passer til din seng og indretning.

Sov godt med et dejligt lagen på 90x200 cm

Et lagen på 90x200 cm i den rette kvalitet skaber et blødt underlag og bidrager til optimal komfort i sengen. Samtidig kan det hjælpe med at beskytte mod, at skidt, snavs og sved trænger ind i madrassen. Det er naturligvis muligt at sove uden lagen, men som du nok allerede ved, ligger man altså bare bedst med et ovenpå - og så er investeringen i et godt lagen eller to lige til at overskue økonomisk.

Se vores store udvalg af lagner på 90x200 cm

På føtex.dk kan du gå på opdagelse i et spændende sortiment af lagner på 90x200 cm i forskellige typer og sammensætninger af materialer til dine præferencer og behov. Det gælder for eksempel: 

  • Lagner i 100% bomuld, der føles dejlig bløde, er gode til at absorbere fugt og holde i lang tid. 

  • Lagner i bomuld-polyester er praktiske, glatte, bløde og slidstærke. Samtidig er de lettere at rengøre.  

  • Lagner med satinvævet bomuld giver en mere glat og blank overflade, som gør at lagnet yderst behagelig at ligge på. 

  • Jerseylagner er tynde og bløde lagner, som er særligt fleksible og strækbare grundet det tyndstrikkede garn.

Find det helt rigtige 90x200 lagen til din seng her

Ligesom lagnets materiale er vigtigt for dit valg, ligeledes er pasformen og madrastypen. Har du for eksempel en boxmadras, har du brug for et lagen med ekstra dybde. Til den almene madras kan du eksempelvis vælge et fladt lagen eller et stræklagen, der hver især har sine praktiske og stilmæssige fordele. Skal du brug et lagen på 90x200 cm til topmadrassen, er kuvertlagner ideelle.

Opdag alle de forskellige alternativer i vores udvalg, og find det lagen på 90x200 cm, der matcher dig og din stil. Find dine favoritter på føtex.dk og bestil dem med hurtig levering direkte hjem til dig i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til lagner