Sovesofa med opbevaring

Har du brug for både en smart sofa og en komfortabel seng, men har du bare ikke plads til begge dele? Så er en praktisk sovesofa med opbevaring perfekt. Den er også velegnet, hvis du f.eks. skal indrette gæsteværelse og kontor i samme rum. 

Sovesofa med opbevaring er et multifunktionelt møbel

Med en af vores lækre sovesofaer med opbevaring får du ganske enkelt fuld valuta for dine penge. Hvad enten du bor i en bolig, hvor pladsen er trang eller du leder efter en sidde- og soveplads til børne-, teenage- eller gæsteværelset, så er den ganske enkelt en fremragende løsning. Om dagen fungerer den som en dejlig sofa, om natten er den en superbehagelig seng – og så har du herudover et praktisk opbevaringsrum.
 

Tre grunde til at vælge en sovesofa med opbevaring

  • Du får sidde-, sove- og opbevaringsplads i ét møbel
  • Den fås i mange forskellige modeller, design, materialer og farver
  • Den kan bruges overalt i boligen

I dag findes der så mange utroligt lækre modeller, hvor du kan vælge mellem flere fantastiske stil-, farve- og tekstilkombinationer, og hvor komforten er helt i top. Herudover kan du vælge mellem flere størrelser, så du får det antal siddepladser og præcist den bredde og længde på sovefladen, som du har brug for.
 

Praktisk og funktionelt opbevaringsmagasin

I dag er der som oftest ikke indbyggede skabe i boligerne. Er der i forvejen trangt, kan det være svært at få plads til et garderobeskab eller en kommode. Det behøver du heller ikke, når du vælger en sovesofa med opbevaring. I chaiselongen eller hvilemodulet har du nemlig masser af plads til at gemme sengetøjet af vejen om dagen og opbevare ungernes legetøj om natten.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du lidt svært ved at bestemme dig for, hvilken model du skal vælge? Så kan det være en god idé at afdække dine behov i forhold til specielt to punkter.

  • Design: Skal din nye sovesofa komplementere resten af interiøret eller bringe kontrast ind i indretningen? Foretrækker du en speciel stilart, farve eller betræk?
  • Komfort: Sidde- og liggekomforten skal naturligvis være i orden. Den afhænger både af sædehøjde, -dybde og fyldet i sædet, men også af bredden og dybden på den udslåede sofa. Alt dette kan du tjekke under ”specifikationer”.
     

Køb din sovesofa med opbevaring på føtex.dk

Når du har bestemt dig for en model, bestiller du den online på føtex.dk. Vi sørger så for, at den bliver leveret hjem på din adresse. Du har som altid ubegrænset returret.