Opslagstavler & whiteboards

Brug en smart tavle i hjemmet til at skrive små huskebeskeder, hænge dine børns tegninger op eller til at gemme minder fra en bestemt begivenhed. På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige glastavler og whiteboards i alverdens farver.

Gode råd og inspiration til NAGA glastavler

I denne video kan du få inspiration til alle de praktiske formål, som du kan bruge en glastavle til. Du kan også se, hvordan kombinationer af forskellige størrelser og farver glastavler kan pynte og personliggøre dit hjem. I slutningen af videoen får du gode råd til brugen af markers på glastavler og du kan også se ophængsinstruktion, så du nemt og hurtigt kan hænge NAGA glastavler op på din væg.

Se vores udvalg af opslagstavler i alle afskygninger

En tavle kan anvendes til mange forskellige ting, og med whiteboards og andre opslagstavler fra føtex.dk har du rig mulighed for at udfolde dig kreativt. Du finder vores forskellige whiteboards, magnettavler og glastavler her på siden, hvor du nemt kan bestille alle de opslagstavler, du har brug for, med hurtig levering til enten din hjemmeadresse eller til en butik nær dig.  

Let hverdagen med en tavle

En ordentlig tavle eller et whiteboard er et af de redskaber, som hurtigt bliver uundværligt i dagligdagen, når du først har vænnet dig til at bruge det. Et whiteboard kan bruges til rigtig mange ting, herunder til at skrive små huskebeskeder, til at hænge børnenes tegninger op på, til at gemme minder fra bestemte begivenheder eller som opslagstavle til kalender, skemaer med videre. Du kan også bruge dit whiteboard strategisk til at tegne eller skrive i forbindelse med præsentationer, så du kan understrege dine pointer visuelt. Mulighederne er mange, og her på siden finder du alt i både whiteboards, magnettavler og glastavler til alle tænkelige behov. 

Vores tavler fås i et væld af forskellige modeller, størrelser og farver, så du kan vælge præcist den tavle, der bedst matcher dine behov og ønsker. Tavlerne kan bruges til alverdens formål, og så er de super nemme at montere, så du kan komme i gang med at bruge din nye magnettavle eller glastavle, straks efter den bliver leveret. Gør din hverdag både sjovere og mere struktureret med et whiteboard eller en ny magnettavle eller glastavle, som du kan bruge, præcist som du drømmer om. 

Køb magnettavle, whiteboard eller glastavle online her

Kan du se fordelene ved at eje din egen tavle til planlægning i dagligdagen og ophængning af gode minder? Så gå på opdagelse blandt de mange forskellige magnettavler og glastavler her på siden, eller køb et simpelt whiteboard med masser af anvendelsesmuligheder. Vælg en glastavle i din yndlingsfarve, og kombiner eventuelt din tavle med en af vores specialtavler, herunder ugetavler eller månedstavler. Valget er helt op til dig, og du kan skræddersy din tavle, så den bliver lige, som du vil have den. Du kan også kombinere flere forskellige tavler til én stor tavle, og derigennem få både en rummelig tavle og et lille kunstværk med masser af farve på væggene i dit hjem. 

Se tilbehør til magnettavler, glastavler og whiteboards.

Køber du et whiteboard eller en af vores tavler på føtex.dk, får du adgang til et bredt udvalg af tavler, som du kan bestille hjem med hurtig levering. Vi leverer til din bopæl eller til dit nærmeste varehus, hvor du selv kan hente din tavle eller dit whiteboard, når det passer dig. Uanset hvordan du vælger at handle og få leveret, lover vi dig service i absolut topklasse, og vi står altid til rådighed for dig, hvis der er det mindste, du bliver i tvivl om undervejs i din handel. Køb dit whiteboard i dag, og lad os levere det til dig. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende dit nye whiteboard afsted til dig – måske allerede i dag?