Spejle

Er du på udkig efter et spejl til entréen, dagligstuen eller soveværelset? På føtex.dk finder du spejle i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer, som er nemme at indrette sig med de fleste steder i boligen. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find et spejl der matcher din indretning.

Spejl til en praktisk og dekorativ indretning

Med et af vores flotte spejle kan du skabe præcis den stemning, som du ønsker i dit hjem. Alt efter hvilken af vores mange modeller du vælger, får du nemt og hurtigt en praktisk-funktionel og dekorativ løsning. Trods sin oftest beskedne størrelse har et spejl en stor effekt. Det er nemt at indrette sig med på selv mindre plads, og det fås både til at hænge på væggen og som fritstående, som store eller små, runde eller firkantede spejle.

Derfor skal du købe et spejl på føtex.dk:

  • Du kan vælge mellem mange størrelser og udformninger

  • Det kan bruges både dekorativt og praktisk-funktionelt

  • Det er nemt at indrette sig med overalt i boligen

Sådan vælger du det rette spejl 

I forhold til meget andet boligtilbehør optager et spejl som regel ikke meget plads. Er du dog alligevel i tvivl om, hvilken model du skal vælge, er det en god idé at tage et kig på det rum, hvor det fremover skal have sin plads. Her følger et par punkter, om det i den forbindelse kan være godt at have fokus på.

  • Placering og funktion: Disse to elementer hænger uløseligt sammen. I alle rum kan spejle have en stor æstetisk effekt og reflektere lys, så det enkelte rum kommer til at virke større. Herudover bruges det i entréen typisk som garderobespejl, mens det i soveværelset eller teenageværelset oftest anvendes som påklædningsspejl. 

  • Udformning og design: Vi har både væghængte og fritstående modeller. Du har selvfølgelig nogle ønsker til form, design og stil. Se dig om i vores aktuelle sortiment, så finder du sikkert et spejl, som matcher dit behov.

Når du har fundet frem til dit nye store eller lille spejl, bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk.